Arbeidsminister Robert Eriksson (t.h.) overrekker prisen til Hans Christian Brodtkorb i DLA Piper. (Foto TH)

Årets seniorinitiativ 2015

Det er nesten opplest og vedtatt, at dersom du er 50+, er du utgått på dato. Det er derfor hyggelig å kunne fortelle at vinneren av ÅRETS SENIORINITIATIV 2015 har en helt annen filosofi – Dersom du er frisk, har lyst å jobbe, er faglig oppdatert og du levere, så finns det ingen aldersgrense.

Noe slik formulerte seg daglig leder Johan Ratvik (48), da han noe beskjedent svarer på spørsmålet om hvorfor Advokatfirmaet DLA Piper har fortjent prisen.

Ledelsen har funnet ut av at dersom en skal få en god miks av ungdommelig pågangsmot og lang og god faglig erfaring, så må det være mulig for godt voksne å søke på stillinger i firmaet.

Senter for Seniorpolitikk (SSP) står bak prisen «Årets seniorinitiativ» som tildeles en virksomhet, en organisasjon eller enkeltperson(er) som har gjennomført, eller har tatt initiativ til å gjennomføre en politikk, virkemidler eller tiltak som på en forbilledlig måte synliggjør seniorarbeidstakere som en ressurs for norsk arbeids- og samfunnsliv. Prisen gis ut hvert år dersom det er verdige kandidater, og kandidatene vurderes ut fra:

  1. Formålet med den seniorpolitiske satsingen
  2. Hva som er gjennomført, hvilke virkemidler eller tiltak som er benyttet
  3. Utviklingsprosessen – fra idé til handling
  4. Verdigrunnlaget for initiativet og seniorfokuset
  5. Ønske eller signaler om videre satsing

Tilbake…