Mer enn 900 medlemmer i Seniorsaken Østfold

Seniorsaken Østfold fortsetter fremgangen i medlemstallet, og har nå over 900 medlemmer. Det er takket være vervekampanjen «Venn Verver Venn» som nå blir kjørt i Østfold og også den sentrale vervingen gjennom Direct House.

Anne Lise LaursenEn av dem som har tatt «Venn Verver Venn» på alvor er Anne Lise Laursen, hun er aktiv verver og har ikke tenkt å gi seg med det første, noe som har bidratt til at vi pr. 29 okt. har registrert 914 medlemmer.

Men vi trenger fortsatt flere medlemmer, så Seniorsaken vil derfor oppfordre alle til å gå inn på hjemmesiden ostfold.seniorsaken.no og nederst på forsiden trykker du på den blå knappen «Bli medlem» for å fylle ut med opplysningene om det nye medlemmet. Du kan også sende opplysningene til Seniorsaken.ostfold@gmail.com eller ringe til Arne V. Larsen 917 48 695.

Målet er at vi før årsmøtet i mars 2016 skal være mer enn 1000 medlemmer i Østfold. Klarer vi det vil vi ha enda større påvirkningskraft over for sentrale myndigheter og andre som diskriminerer eldre.

Så – oppfordringen nå er å verve minst ett nytt medlem til SENIORSAKEN.

Tilbake…