Sesongavslutning 3. juni 2015

Sommeravslutning i Seniorsaken Østfold 2015Vi kunne hatt vårt sesongavslutnings møte ute, men sol og blå himmel hjelper lite om det blåser liten kuling – så det ble inne.

Møtet skulle først og fremst være et sosialt hyggemøte, med innslag av oppsummering av første halvår og tanker om det halvåret som kommer.

Musiker Einar Solem stod for underholdningen med gode gamle viser som innbød til allsang.

Foreningen har hatt et aktivt første halvår. Vi har hatt temamøter med interessante temaer og engasjerende foredragsholdere. Høydepunktet var nok debattmøte 5. mai, «De eldre i arbeidslivet», med blant andre statssekretær Astrid Nøkleby Heiberg på scenen.

Vi har hatt «stinn brakke» på de fleste av møtene – gledelig! Oppfordring til alle – inviter med dere venner og kjente til våre møter!

Møtereferatene har vært tatt inn i Østfoldaviser som til sammen har 100.000 i opplag!

Vi har deltatt på landsmøte, representert med Arne Vestergaard Larsen, Per Arne Polsrød og Finn Åsmund Johnsbråten. En ny organisering av foreningens virksomhet ble forelagt. Den ble ikke vedtatt, men sendt videre til det nyvalgte styret for ny gjennomgang. Foreningens største utfordring er å øke medlemsmassen.

En helt vesentlig forutsetning for utvikling av vår forening, er etableringen av vår nettside.

Den har blitt så bra, og vil være et fantastisk kommunikasjonsmiddel ikke bare overfor våre egne medlemmer, men også for eksterne. Det har så langt vært over 3000 besøk på vår nettside, en enkelt dag var det 369 besøk!

All mulig honnør til Arne, han har gjort en fenomenal jobb med å få på plass nettsiden.

Og han er en racer til å få inn nyheter raskt – den blir kontinuerlig oppdatert og er en levende nettside.

Vi har et spennende halvår foran oss med temaer som diabetes, seniorboliger, vold mot eldre, og politireformen. Det kan bli endringer, men vi tror vi har kontroll på det meste.

Så en oppfordring! Skulle det være noen som enda ikke har vært inne på nettsiden vår, så er adressen fortsatt ostfold.seniorsaken.no

Garanterer at det blir en positiv opplevelse! Del den gjerne med andre!

Takk for aktiv deltagelse i foreningens aktiviteter første halvår – og så gleder vi oss til fortsettelsen i 2. halvår.

Tilbake…