Agurknytt!

Det er rart med sommervarmen, vi går hele vinteren og ønsker oss sommervarme med bading og hyggelige lune kvelder på terrassen eller på hytta. Men når varmen først kommer, er det som om alt stopper opp, ja til og med gressplenen stopper nesten å gro, noe som kan være en fordel.

Men det er noe som skjer. Sarpsborg feirer som kjent sitt 1000 års jubileum i år og det er derfor lagt opp til et omfattende program gjennom nesten hele året med en topp nå i juli med besøk av kong Harald, som kommer med kongeskipet og legger til ved den nyoppussede brygge i Paddekummen. Konserter er det også nye av, både i Kulåsparken og på Gleng, og det vil toppe seg i Hafslundparken med Lionel Richie 30. juli.

Ellers kan Seniorsaken glede seg over relativ gode besøkstall på sin hjemmeside. Besøket i juli er så langt tredoblet i forhold til i fjor, noe vi er svært fornøyd med.

Vi kan også konstatere at prosjektet med seniorboliger på Hafslundsøy ikke har stoppet opp selv om det ikke er kommet i gang med graving på tomten enda. Prosjektet ligger nå ute på anbud til fire entreprenører, og Øivind Erikssen kan fortelle at han vil komme på et temamøte til høsten og fortelle mer om prosjektet.

Dersom det er noen som fortsatt holder hodet kald i varmen og som kommer over interessante nyheter, så tar vi gjerne imot tips, innlegg og bilder. Innleggene kan sendes til vestlars@gmail.com eller på telefon 917 48 695.

Ha en fortsatt god sommer!

Del gjerne innlegget på sosiale medier!

Se alle innlegg på nyheter …