Finn Åsmund Johnsbråten Styreleder i Seniorsaken Østfold

Aktuell profil – Finn Åsmund Johnsbråten (83)

Finn Åsmund Johnsbråten (83), har ledet Senior Norge Østfold de siste 5 år.

Finn Åsmund har vært medlem av Senior Norge Østfold siden 8. januar 2014 og ble valgt til leder av foreningen den 2. mars 2016.

Finn Åsmund er født og oppvokst på Strømmen. Har etter mange forflytninger til slutt havnet i Fredrikstad. Han er gift med Kirsti. De har til sammen 5 barn, 10 barnebarn og 1 oldebarn!

Han har hele sin yrkeskarriere arbeidet i bilbransjen Først i Ford, de siste 30 år i Volvo hvor han har hatt forskjellige ledende stillinger.

Privat har han vært over gjennomsnittlig interessert i sport. Deltok i hopprennet i Holmenkollen 1958. Syklet Trondheim Oslo i 1985 på 22 timer 11 minutter og 58 sekunder!   De siste 35 årene har han vært ihuga turseiler, men nå er båten solgt og skipperen og frue er gått i land. De har Spaniel Springeren Mira, som er verdens snilleste hund og assosiert medlem av styret i Senior Norge Østfold.

Finn Åsmund ser det som sin rolle å administrere foreningen på en tilfredsstillende måte, aktivisere medlemmene, øke medlemsmassen og gjøre foreningen kjent og tilstedeværende over hele Østfold.

Tilbake …

Se alle nyheter …