Christin Engelstad

Åpent møte – Glenghuset i Sarpsborg, kl. 1200, torsdag 1. desember

Seniorsaken Østfold inviterer til sesongavslutningsmøte. Vi ønsker at medlemmer og andre møtedeltagere skal få bedre innsikt i Seniorsakens virksomhet – hva driver egentlig Seniorsaken med der inne i Oslo? Temaet denne gang vil derfor være:

 

SENIORSAKEN – i går – i dag – i morgen

Sinte menn som samlet Norges seniorer

Vi har vært så heldige å få kommunikasjonssjef Christin Engelstad i Seniorsaken til å holde foredrag for oss. Hun vil ta oss tilbake til den aller første begynnelsen, derfra til situasjonen i dag og til slutt se på utfordringer som ligger foran oss.

 

En julegave som ikke koster deg noe

Gi grasrotandelen til Seniorsaken Østfold!

Nå er det tid for å tenke julegaver! Hvis du har en grasrotandel, så ville det være en flott gave som vi mottar med takk! Det koster deg ingen ting. Vi trenger noen få grasrotandeler i tillegg til de vi har, så passerer vi en årsinntekt på kr. 10.000,- Det ville jo være fint!

 

Vi tar sikte på å ha lett underholdning – ungdommelig livsutfoldelse og trekkspill ved Åge Karlsen, og som vanlig skal vi kose oss med kaffe/vafler og utlodning. Vi ønsker alle vel møtt! Invitere gjerne med deg venner, så skal vi ha det riktig hyggelig sammen!

 

Med vennlig hilsen

Seniorsaken Østfold

Finn Åsmund Johnsbråten

Leder

Del gjerne innlegget på sosiale medier!

Se alle nyheter…