Besøkene på hjemmesiden øker!

Vi har gjennomført noen utviklingstiltak som må ha blitt lagt merke til.  Denne uke har vi hatt en formidabel økning i antall besøk. Tidligere i år har vi hatt et gjennomsnitt av 35 besøk pr. dag.  Mandag denne uke hadde vi hele 171 besøk, tirsdag 129, onsdag 54, torsdag 49, fredag 45, lørdag 28 og søndag 27. Samtidig har vi siden starten oppnådd i alt 10.504 besøk!

Vi ønsker å ha fokus på nyheter. Derfor samler vi nyheter fra foregående uke på forsiden hver mandag.

Vi har en begrensing på 4 innlegg på forsiden. De innlegg vi ikke får inn her, blir gjengitt under «Nyheter».   Se menylinjen øverst på siden. Klikk på nyheter og dere kommer inn på avsnittet «Nyheter» hvor dere finner de innslag vi ikke fikk inn på førstesiden. Vi skal prøve å finne en bedre løsning på dette.

Tilbakemeldinger forteller oss at våre gratulasjoner til medlemmer som fyller runde år, er vel mottatt. Det samme gjelder innlegg fra lesere.

Dere vil også ha sett at vi nå har inne fast informasjon om grasrotandelen. Vi håper alle medlemmer som spiller i et av Norsk Tippings spill, vil gi sin grasrotandel til vår forening og derved støtte våre aktiviteter.

Det er enkelt: Bare si til tippekommisjonæren at grasrotandelen skal gis til Seniorsaken Østfold!

Vi har ambisjoner om å være best i Østfold på informasjon som vedrører seniorer og pensjonister, og vi ønsker stoff fra alle deler av fylket – «Smått og stort fra hele Østfold!». Send inn eller ring tips til oss:

Arne Vestergaard Larsen, Epost vestlars@gmail.com, telefon 917 48 695 eller

Finn Åsmund Johnsbråten, Epost fajohnsbr@hotmail.com, telefon 911 49 778

Se alle oppdateringer…

Tilbake…