Flere år – flere muligheter!

Åpent møte Holmen Eldresenter i Fredrikstad, torsdag 6. oktober kl 1900

Seniorsaken Østfold inviterer til spennende temamøte. Superveteranen blant seniorpolitikere, Astrid Nøklebye Heiberg, vil ha kveldens hovedinnlegg.

Hun var statssekretær i Willochs første regjering, og senere stortings-representant, statsråd og nestleder i Høyre. Hun var statssekretær i Helse- og omsorgsdepartementet fra 2013 hvor hun nylig ved fylte 80 år fikk avskjed i nåde og begynte deretter umiddelbart som seniorrådgiver i Høyre.

I sin siste periode som statssekretær har hun arbeidet med seniorstrategi og seniorpolitikk. I sitt innlegg vil hun redegjøre for utfordringer vi står overfor i forbindelse med en økende levealder og en større andel eldre i befolkningen. Skal de eldre betraktes som et problem eller en verdifull ressurs som fortsatt kan bidra til verdiskapningen?

Vi er spent på hvilke tanker Astrid Nøklebye Heiberg har om det som må være tidenes dilemma. Myndighetene vil at flere skal stå lenger i arbeid mens næringslivet presser 60-åringer ut med sluttpakker som aldri før! Hvordan skal myndighetenes ambisjoner kunne realiseres om ikke næringslivet spiller på lag?

Etter hovedinnlegget blir det spørsmål og svar.

Fri entré, kaffe/kringle kr.20,-, utlodning! Adkomstinfo: se hjemmesiden 26.september!

Vi ønsker alle hjertelig velkommen til et spennende møte!

Med vennlig hilsen

Seniorsaken Østfold

Finn Åsmund Johnsbråten

Leder

Del gjerne innlegget på sosiale medier!

Se alle nyheter…