Foreningsnytt fra Fredrikstad

Fagforbundet Fredrikstad Pensjonistforening nylig avholdt medlemsmøte på Glemmen Sykehjem. Vi gjengir nedenfor referatet som stod i Fredrikstad Blad den 1. desember:

«Foreningen avholdt medlemsmøte tirsdag 15.11.2016 på Glemmen sykehjem – Aulaen.

Leder Ranveig Bjønnes ønsket ca. 70 medlemmer velkommen og spesielt velkommen til nytt medlem.

Hun ønsket også velkommen til Trond Hansen som skulle spille og synge for oss.

Referatet fra medlemsmøte den 18.10.2016 ble referert og godkjent.

Arne Josefsen fra avd. 440 informerte om at sykehusforeningen nå skal danne eget pensjonistutvalg/-forening. Det er Arne Josefsen som blir pensjonisttillitsvalgt for det nye pensjonistutvalget/-foreningen.

Tom B. Johansen, leder for Pensjonistutvalget i fylket, var fornøyd med dette da pensjonistutvalget jobber for at hver forening skal ha sitt eget pensjonistutvalg/-forening. Han hadde undersøkt med Fagforbundet sentralt, og det er ikke noe i veien for at medlemmer i en forening melder seg over i en annen forening.

Leder Ranveig kommenterte opprettelsen av eget pensjonistutvalg/-forening. Siden sykehusforeningen har hatt medlemmer i Fagforbundet Fredrikstad Pensjonistforening siden 2004 ønsket hun alle som ønsker det hjertelig velkommen til å fortsette å være medlemmer her. De som fortsetter i denne forening, må da overføres til avd. 013.

Trond Hansen underholdt oss med mange gode gamle og nyere låter som vi også kunne synge til. Fin underholdning som ga oss en fin opplevelse og god stemning.

Kjøkkenkomiteen trådte så til igjen og serverte nydelige snitter med ost og julekake. Som alle ganger før smakte dette likefortreffelig som det pleier.

Loddsalg og trekning var siste program på møtet. Som alltid like populært selv om noen ikke vant og andre vant flere ganger.

Ranveig minnet om julemøte den 20. desember på Scandic Hotel City. Det er bare de som har meldt seg på som kan møte på dette møtet. Dersom noen lurer på noe i forbindelse med julemøtet, ring Ranveig Bjønnes, TLF 95075163. Ranveig takket for møtet og ønsket alle vel hjem.

Inger Kalmoe

Sekretær»