GRASROTANDELEN – Flere spillere ønskes

I den støtte som Norsk Tipping tilbyr lokale foreninger gjennom grasrotandelen, ligger våre beste muligheter til å bedre vår forenings inntjening og til å utvikle våre aktiviteter.

Siden vi startet vårt arbeid med grasrotandelen tidligere i år, har vi etter hvert fått 28 spillere.

Vår forening teller vel 750 medlemmer og vi er overbevist om at det er mange av disse som tipper, spiller lotto eller andre av Norsk Tippings spill. Vi tror vårt potensiale blant våre medlemmer ligger langt, langt over de 28 spillere vi har fått så langt. 100 spillere i løpet av det året som kommer, burde være et realistisk mål.

Vi oppfordrer således alle våre medlemmer som spiller i et eller flere av Norsk Tippings spill, til å gi sin grasrotandel til sin egen forening, Seniorsaken Østfold.

Om man tidligere skulle ha disponert sin grasrotandel, men nå ønsker å bytte grasrotmottaker og prioritere vår forening, så er det enkelt. Det er det bare å si til tippekommisjonæren at grasrotandelen nå skal gis til Seniorsaken Østfold.

Vi tar naturligvis også imot med takk enhver grasrotandel fra folk som ikke er medlem av vår forening. Dere støtter en god sak!

Hver av våre 28 spiller gir oss i gjennomsnitt kr. 300,- pr. år og en samlet årsinntekt beregnet til kr. 8.500,-.  Det hjelper godt i foreningskassen.

Vi takker for de grasrotandeler vi har fått så langt, men ser gjerne vi får mange, mange flere.

Så neste gang du tipper, spiller lotto eller andre av Norsk Tipping sine spill, oppfordrer vi deg til å gi din grasrotandel til Seniorsaken Østfold.

 

SENIORSAKEN ØSTFOLD

Finn Åsmund Johnsbråten

Del gjerne innlegget på sosiale medier!

Se alle nyheter…