Kvelden før kvelden!

Her er det hverken vasket eller børi ved. Men vi har pønta tre. Siden det er litt snaut med familie feires julaften med venner. De vi i dag kaller vår valgte familie. (Ikke vet de at de skal ta vare på meg resten av livet 😉

Det fins fire grunner til at jeg står opp og har lyst til å gå på jobb i Seniorsaken fem dager i uken. ( I tillegg til å lese alle Knut. Chr.s mailer hver søndag)

  1. Seniorsaken er et viktig alternativ til Pensjonistforbundet og de andre småforbundene.  Alle demokratier har behov for ideologiske forskjeller om sammenfallende mål. Seniorsaken har en helt klar idé om hvordan seniorer kan delta og være verdifulle i samfunnet.
  2. Seniorsaken krever at alle samfunnsansvarlige institusjoner, ikke minst det offentlige, forplikter seg til en omsorgsfull omstilling til det digitale samfunnet. ( Vi skal vinne over NAVs minister i spørsmålet om utbetalingsmeldingene!)
  3. Det er sterkt og personlig å bidra til at individuelle saker blir løst slik at mennesker kan velge og mestre sitt eget liv.
  4. Det er helt rått å ha så mange kule kolleger! Dere lærer meg masse hver dag. Jeg er imponert over engasjementet, utholdenheten og humøret. Og jeg må avsløre at dere er søren ikke noe bedre enn ungdommen nå til dags…

Trenger dere litt drahjelp til hvorfor vi er viktige kan dere lese under:

Kjære Christin Engelstad og Anna Marie Vereide

Takk for mail med orientering om deres viktige og store arbeide.

Ingunn og jeg lovpriser alt dere har gjort for oss . Det var til uvurdelig hjelp når alt så håpløst ut.

Jeg lover å orientere folk  jeg kjenner om hva dere står for.

Vi ønsker dere og seniorsaken en GOD JUL og GODT NYTT ÅR.

Vennlig hilsen

Ingunn og Ragnar

 

God jul, takk for det gamle – og la oss mobilisere, og igjen gjøre Seniorsaken til den viktige organisasjonen vi ønsker å jobbe for.

Alt godt!

Hilsen Christin

– Del gjerne innlegget på sosiale medier!

Se alle nyheter…