Nervøse besteforeldre i Fredrikstad biter negler!

BARNEBARNA DØDSER

FREDRIKSTADGUTTER I TETEN I FROGNERBADET

Truls HaakonFredrikstad var representert med en solid tropp i verdensmesterskapet i dødsing fredag 12. og lørdag 13. august. I finalen gikk Truls Håkon Torp (17) fra Øyenkilen helt til topps foran en rekke godt voksne, mer erfarne dødsere.

Da han var 4 lærte bestefar Truls Håkon å svømme. Da følte bestefar han hadde rimelig god kontroll. Siden er det blitt mindre med det. Bestefar observerte at han var flink på trampolinen. Så hørte han om at Truls Håkon deltok i en vennegjeng som utøvde hasardiøse øvelser fra 10 meteren på Kongsten bad. Forlengse saltoer, baklengs, saltoer med skrue, tredoble sidelengs saltoer – mer enn avansert nok. Tøffe gutter!

Så hørte bestefar om stuping og hopping fra klipper på opptil 20 meter i vår nære skjærgård. Det må ha blitt noen blåmerker. Vannet er hardt som betong fra slike høyder.

Det var i fjor høst Truls Håkon ymtet innpå at han ville delta i verdensmesterskapet i dødsing i Frognerbadet i år. Siden han var under 18 år, måtte han ha foreldrenes tillatelse.

Bestefar har naturligvis vært noe betenkt over barnebarnets hasardiøse opptreden. Ikke mindre betenkt ble han da han via en snutt på internett fikk se at Truls Håkon som oppvarming til verdensmesterskapet, hoppet fra brua over Skjelsbosundet – 25 meters høyde!

Lurer du på hva dødsing er?

Dødsing er et fritt valg av stuping, saltoer, doble, enkle, med og uten skru, forlengs, baklengs, hva man måtte finne på, og et helst kontrollert mageplask med mest mulig sprut – alle varianter med potensielt dødelig utfall!

Besteforeldre i Fredrikstad som har problem med å henge med, får stålsette seg – for neste år er det nytt verdensmesterskap i dødsing!

Del gjerne innlegget på sosiale medier!

Se alle nyhetene …