Takk til våre lesere!

Seniorsaken Østfold har et innholdsrikt og aktivt halvår bak seg. En sak vi har arbeidet spesielt med, er utviklingen av vår nettside. Hovedmålet har vært å få mer vekt på nyheter og mer oppmerksomhet omkring medlemmer og personer som har tilknytning til vår virksomhet. Det siste vi har gjort, er å legge inn en veiledning om hvordan man finner frem på nettsiden.

Vi vil takke våre lesere for den enormt gode responsen vi har fått. Det første driftsår hadde vi i gjennomsnitt 25 besøk på nettsiden pr. dag og 9000 besøk totalt. Nå er vi oppe i gjennomsnittlig 55 besøk pr. dag og styrer støtt mot 20.000 pr. år!

Nå har vi et par rolige sommermåneder foran oss. Da får vi anledning til å slå av litt på tempoet. Om det er noen av dere som har hyggelige sommeropplevelser dere vil dele med oss og våre lesere, så er det fint om dere kan sende oss noen linjer. Har dere bilder å legge ved, så ville det være supert. Vi er nødvendigvis ikke ute etter de store begivenheter, men dagligdagse ting – turopplevelser, besteforeldre/barnebarn, kjæledyr og hva dere gjerne deler med andre.

Vi kan ikke love at vi kan ta alt vi mottar inn på nettsiden, men skal gjøre så godt vi kan.

Send innlegg til Arne Vestergaard Larsen, vestlars@gmail.com. Innboksen står alltid åpen!

Som dere ser på bildet, er redaktøren allerede i feriemodus, men jeg regner med at nettsiden vil bli oppdatert som vanlig hver mandag i juli måned, om enn i noe redusert omfang, og det vil til dels også være tilfellet i august. Skal forsøke å komme meg på nett inn i mellom.

Igjen takk til våre lesere og medlemmer for oppslutningen om vår virksomhet i det halvår vi nå legger bak oss. Og så ser vi frem til neste sesong. Den starter torsdag 1. september på Glenghuset i Sarpsborg.  Temaet er «Svindel og annen kriminalitet mot eldre»!

I mellomtiden ønsker vi våre lesere og medlemmer en riktig god sommer.

Del gjerne innlegget på sosiale medier!

Se alle nyheter …