Temamøte Holmen Eldresenter torsdag 6. oktober Foredragsholder med offensive ambisjoner

Astrid Nøklebye Heiberg vil på Stortinget!

Vi ser med spenning fram til vårt temamøte på Holmen Eldresenter i Fredrikstad, torsdag 6. oktober kl. 1900. Da vil nestoren blant norske seniorpolitikere holde et foredrag om utfordringer vi står overfor med å aktivisere en større del av vår eldre befolkning.

«Flere år – flere muligheter»

Astrid Nøklebye Heiberg har fortsatt sterke politiske ambisjoner og er stadig like aktuell. Vi sakser følgende fra Aftenposten, 23. september:

Superveteranen Astrid Nøklebye Heiberg ønsker å gjøre comeback på Stortinget, 32 år siden hun først ble valgt inn. 80-åringen vil gjerne ha en plass høyt oppe på Høyres valgliste fra Oslo.

-Jeg har en veldig viktig sak å slåss for, nemlig at flere eldre må få være med i styre og stell. Det er forskrekkelig at det bare tas hensyn til geografi og kjønn og ikke aldrer på valglistene, sier Nøklebye Heiberg til NTB. Hun var statssekretær i Willochs første regjering og senere stortingsrepresentant, statsråd og nestleder i Høyre. Mange lot seg overraske da Nøklebye Heiberg på nytt ble utnevnt som statssekretær i Helse- og omsorgsdepartementet i 2013. Hun fikk avskjed i nåde i april, etter blant annet å ha fullført arbeidet med en egen seniorstrategi.

Det er den nevnte seniorstrategien Astrid Nøklebye Heiberg vil snakke om under vårt temamøte.

Denne anledningen må man ikke gå glipp av!

La oss møtes på Holmen Eldresenter i Fredrikstad, torsdag 6. oktober kl. 1900

Finn Åsmund Johnsbråten

Del gjerne innlegget på sosiale medier!

Se alle nyheter…