6bj_oishhb29ijgwlzwahgdm0ghk_asdkvlojhmwz5fw

Uken som gikk – Nytt fra Seniorsaken sentralt (BA5)

Hei alle!

Noen møter er morsommere enn andre. Det er når småprat, strategier og latterkuler går om hverandre. Tirsdag var det to sånne! En god dag i Seniorsaken!

Knockout i lunsjen
Den kjappe seieren til Cecilia Brækhus ga oss vann på mølla i lunsjen. Vi gjorde oss fort ferdig med det sportslige/usportslige alt etter hvordan man ser det. Det vi vil vite er hvordan man får en statsminister i ringen og to ministre ringside på et arrangement som varer i tre minutter. Seniorboksing?

En annen knockout var forslag til statsbudsjett 2017 som ble lagt frem torsdag.
For 2017 presenterer regjeringen følgende anslag:

Prisvekst: 2,0 prosent
Pensjonsvekst: 1,9 prosent
Lønnsvekst: 2,7 prosent

Oppsummert: Det blir mindre rom for utskeielser seniorer blir beskyldt for å bruke tid og penger på; sydenturer, shopping, dyr mat og vin og barnebarn …
Les mer om budsjettet på hjemmesiden

Høstens nyhetsbrev er rundt hjørnet.
Siden jobben byr på så mye annet enn skriverier –  møter og snakking f.eks, er det deilig å få litt tastatursverte under neglene. Denne gangen blir det litt ekstra jobb siden noe av informasjonen som går ut med postkasse-versjonen allerede har vært publisert på hjemmesiden, Facebook og bloggen.

Klar tale i innboksen min
«Tillat meg å si ifra, temmelig høyt, og temmelig tydelig; kjære politikere – dere må gjøre noe med utdanningsløpene og arbeidsforholdene i helsesektoren! Nå! Enten det, eller så får dere holde kjeft om «eldrebølgen».»
Ingvar Tølløv Skjerve, Fagforbundet Pleie og Omsorg.

Godt sagt, men jeg ville kanskje ikke ordlagt meg akkurat sånn. Samtidig blir «ti stille» litt puslete.

God helg!

Del gjerne innlegget på sosiale medier!

Se alle nyheter…