Uken som gikk – Nytt fra Seniorsaken sentralt (BA5)

Hei alle!

Budsjett

Uken som gikk handlet i stor grad om statsbudsjettet! Nei, ikke 2017 som har vært en thriller hele uken. Vi jobber med 2018, og det er ikke like moro. Hvert år krever vi stort sett det samme. Vi vet også at alle andre senior- og pensjonistforeninger mener det samme som oss.
Kan NOEN vennligst fjerne underreguleringen!
Nytt av året er at vi ber om midler til å redusere digital angst blant eldre. Her kan det komme friske penger.

Politikk

Vi ser at aldersdiskrimineringen og ungdomsdyrkingen tiltar i politikken (samfunnet). Ikke før Unge Høyre fikk fjernet Flåtten, vil AUF gi stemmerett til 16- åringer. Beklager, men jeg ler meg skakk! Tenk på alle foreldre i tidsklemma som vil måtte kjøre guttungen på kommunestyremøte etter fotballtrening. Jeg brenner inne med så mange gode og dårlige poeng. Send en mail så skal dere få dem.

Ut på tur 

Torsdag var Knut Chr. og jeg invitert til Seniorsaken Østfold. Vertskapet var ikke helt fornøyd med oppmøtet. Andre vil nok mene at rundt 40 personer i salen er bra. Knut Chr. «la frem» budsjettet, mens jeg skulle snakke om Seniorsaken før, nå og fremover. Historiedelen falt i meget god jord!

Julegaver

Årets siste nyhetsbrev på papir går i trykken på mandag. Under skrivingen «surfet» jeg på julegavefavoritter til bestemor og bestefar. «Smile tiles» kom høyt opp på listen. Men vil du se på barnebarnet smile på flisen mens du sitter på do?

 

Ha en flott uke!

Del gjerne innlegget på sosiale medier!

Se alle nyheter…