Uken som gikk – Nytt fra Seniorsaken sentralt (BA5)

Hei alle!

En god start på uken; fest både mandag og tirsdag.

Det tidligere fjordcruiset vi har arrangert på vegne av Oslo kommune for byens sykehjemsbeboere hvert år har blitt et landkrabbe-arrangement. På vakre Bogstad Gård ble det fest for bortimot 500 gjester fordelt over to dager. Været var strålende, musikken oppfordret til allsang og leikarringen skapte stor stemning.

Innsatsen fra kollegaer i BA5 og frivillige fra de ulike Oslolagene var imponerende. «Prosjektgruppa» med frivillig Marita Tamminen og Audhild i BA5 i spissen kan gå over i bransjen for bryllups- og bedriftarrangement. Det var også lett å se at Eva og Ragnhild er erfarne «vertinner». Roar stilte med engasjerte frivillige fra Oslolagene som gjorde en flott innsats!

 

Vel blåst!

Tirsdag var det også erfaringsmøte i forbindelse med den sentrale og de lokale nettsidene til Bærum og Østfold på agendaen. Asker hadde ikke anledning til å være til stede. Vi ble enige om å ta noen grep som vil gjøre sidene enda mer attraktive. Jeg håper dere bruker både, nettsider, blogg og Facebook. Send meg gjerne tilbakemeldinger!

I dag har Knut Chr. vært på kurs hos Norgesmesteren i pensjon, Alexandra Plathe. Dette er viktig kunnskap for oss å besitte!

Resten av denne uken har gått med til «kontorarbeid»…… La oss se om hva den neste bringer av utfordringer og spenning!

God helg, hilsen Christin

Del gjerne innlegget på sosiale medier.

Se alle nyheter …