2017 – det er Stortingsvalg i år!

Arbeiderpartiets skatteplan

NOK EN TRUSSEL MOT PENSJONISTENE

Vi nærmer oss stortingsvalget i september. Vi har anmodet våre medlemmer og andre lesere å følge godt med på hvilke planer de forskjellige partier har i sine programmer. Så får man legge denne kunnskap til grunn når stemmeseddelen legges i urnen!

En av våre lokalkontakter i Indre Østfold er Jan Arne Falle fra Trøgstad. Han opplever Arbeiderpartiets skatteplan som nok en trussel mot pensjonistenes opparbeidede rettigheter. Han henleder vår oppmerksomhet på opplysninger VG har hentet fra Statistisk sentralbyrå.  Vi gjengir dette i sin helhet nedenfor:

«NORSKE PENSJONISTER MÅ PUNGE UT NÆR 1,3 MILLIARDER DERSOM AP-LEDER JONAS GAHR STØRE (56) BLIR STATSMINISTER OG IVERKSETTER   SIN NYE SKATTEPLAN

I snitt må norske pensjonister betale 1500 kroner mer i skatt per person viser tall som Statistisk sentralbyrå har utarbeidet for VG.

Tallene viser også at AP’s nye skatteregime rammer pensjonister i alle inntektsgrupper, også blant annet dem som har under 150.000 i årlig inntekt må flere pensjonister betale økt skatt.

-Disse tallene avslører at Arbeiderpartiet bløffer når de hevder skattene deres bare rammer de med høy inntekt. 210 000 pensjonister i alle inntektsgrupper får altså økt skatt med Arbeiderpartiets skattepolitikk, sier finansminister Siv Jensen (Frp) til VG, og legger til:

Og husk på at dette er mennesker som har jobbet hardt gjennom et langt liv og bygget landet. De sitter igjen med en beskjeden pensjon, og har kanskje betalt ned boliglånet sitt. Da er det ingen rettferdighet at Jonas Gahr Støre skal komme og kreve dem for masse ekstra i skatt. I tillegg kommer fem milliarder i økte avgifter, sier Jensen.»

Vi vil for vår regning legge til at den skatteskjerpelse som er planlagt, kommer i tillegg til diskriminerende, inntektsberøvende særtiltak som tidligere er gjennomført overfor pensjonistene! Senest avkortning av de årlige pensjonstilleggene med 0,75%.

SENIORSAKEN er partipolitisk uavhengig og har således ingen partipreferanser. Men vi driver politikk i den forstand at vi engasjerer oss i alle saker som vedrører de eldre. Vi driver Seniorpolitikk!

Når det gjelder Arbeiderpartiets skatteplan og de konsekvenser som ligger i denne, så blir disse til realiteter bare om partiet kommer i styringsposisjon.

Vi er snart 900.000 pensjonister her i landet. La våre stemmer telle!

 

SENIORSAKEN ØSTFOLD

Finn Åsmund Johnsbråten

 

Del gjerne innlegget på sosiale medier!

SE ALLE NYHETER...