ÅPENT MØTE – Sesongavslutning

ÅPENT MØTE – Sesongavslutning

Seniorsaken Østfold inviterer til åpent møte onsdag 7. juni kl. 1200 i Glenghuset i Sarpsborg. Også denne gang vil vi ha et faglig innhold, men vi skal først og fremst ha det hyggelig.

Vi vil åpne møtet med å gi en orientering om vår forening, saker vi arbeider med og utfordringer som ligger foran oss. Vi tror det er viktig at våre medlemmer har et best mulig kjennskap til foreningen, hvordan vi tenker og hvordan vi arbeider.

Vi har innledet et samarbeid med Østfold Sikkerhetsservice som selger boligalarmer. Østfold Sikkerhetsservice vil presentere sitt firma og gi en orientering om sine tjenester og det spesialtilbud de vil gi våre medlemmer.

Etter innledningen blir det anledning til spørsmål og svar.

Deretter selger vi som vanlig lodd og gjennomfører loddtrekningen.

Så vil vi avslutte møtet med lett underholdning med Øistein Darum som primus motor. Han har med seg to gitarister. Det blir sang og spill og det kan jo også hende at Øistein leser et dikt eller to for oss. Vi tror dette blir riktig hyggelig.

Vi har nå endelig fått en ny utgave av Seniorhåndboka som inneholder opplysninger om sentrale saker som alle pensjonister bør ha kjennskap til.  Boka koster kr. 200,- i bokhandlene, men vi kan tilby den til møtedeltagerne til en meget gunstig medlemspris av kr. 100,-.

Så vil vi ønske våre medlemmer og andre hjertelig velkommen til vårt sesongavslutningsmøte. Inviter gjerne med en eller flere venner. Dette møtet er en fin anledning å bli kjent med oss! Og så kan det jo hende at noen ønsker å bli medlem! Fri entré, kaffe/vafler kr. 20,-.

 

Med vennlig hilsen

Seniorsaken Østfold

Finn Åsmund Johnsbråten

Leder

 

Del gjerne innlegget på sosiale medier!

SE ALLE NYHETER…