BLI MED PÅ ET SKIPPERTAK!

Utfordring til våre medlemmer og venner.

Påsken er over, og nå må vi komme i gang igjen! Det er et par saker som opptar oss spesielt, og som gir oss grunn til å be våre medlemmer og venner om å brette opp ermene og engasjere seg. Ikke bare alle andre, se om ikke også du kan bidra – alle monner drar!

Vi trenger flere medlemmer

Vår forening har nær 700 medlemmer fordelt over hele Østfold, med størst tyngde i trianglet Sarpsborg/Fredrikstad/Moss. Det er relativt færre medlemmer i Indre Østfold og Halden.

Vi er en forening med forholdsvis stor andel medlemmer 80+. Det er naturlig at vi hvert år får et betydelig medlemsfrafall i denne gruppen – et frafall som vi må erstatte med nye medlemmer. Vi har et spesielt ønske om å styrke vår representasjon i Indre Østfold og Halden.

Vi er en sosial forening hvor venner møtes. Derfor vil vi be hver og en av dere se nøye gjennom sin venne- og bekjentskapskrets. Der skulle dere kunne finne noen som dere kan invitere dere med inn i Seniorsaken. Det er bare å spørre! Registrering kan skje som angitt nederst på første side på Hjemmesiden vår – eller ring gjerne til Arne Vestergaard Larsen, tlf 917 48 695.

Vi trenger flere grasrotandeler

For å kunne utvikle foreningens virksomhet, så trenger vi å øke våre inntekter. Vi ser de beste muligheter i Norsk Tippings Grasrotandel. I fjor fikk vi 28 grasrotandeler som gir oss en årsinntekt på nær kr. 9.000.-. En velkommen inntekt, men våre muligheter må ligge meget høyere enn det. I en forening på nær 700 medlemmer er dette for smuler å regne.

Har du en ledig grasrotandel, så ber vi deg neste gang du spiller i et av Norsk tippings spill, å be om at din grasrotandel skal gå til SENIORSAKEN ØSTFOLD! Kan du samtidig anmode de av dine venner og bekjente som du vet spiller, til også å gi sin grasrotandel til oss, så ville vi være takknemlig. Hver grasrotandel gir oss i gjennomsnitt kr. 350,-  i inntekt pr. år – alle monner drar. Nederst på førstesiden på vår hjemmeside, finner du viktig info om grasrotandelen.

Norsk Tipping opplyser at halvparten av de som spiller ikke har gitt bort sine grasrotandeler. Så her skulle det fortsatt være nok å ta av. Dessuten kan de som har gitt bort sin grasrotandel gjerne bytte til SENIORSAKEN ØSTFOLD om de måtte ønske det. Det er såre enkelt.

28 nye grasrotandeler i løpet av første halvår burde være innen rimelig rekkevidde!

Så brett opp armene og ta i et skippertak sammen med våre øvrige medlemmer og venner!

Flere medlemmer og flere grasrotandeler.

 

SENIORSAKEN ØSTFOLD

Finn Åsmund Johnsbråten

 

Del gjerne innlegget på sosiale medier!

SE ALLE NYHETER...