Arne V. Larsen

Bytter Arne boligalarm?

 

-Jeg har alltid har vært opptatt av å ha trygghet i tilværelsen. Derfor har jeg i alle år hatt boligalarm, sier Arne Vestergaard Larsen. Han er nettsideredaktør i Seniorsaken Østfold. Jeg har til nå ikke hatt tanke om å bytte boligalarm til annen leverandør, fortsetter han. Det er jo slik at man glemmer å ta opp til vurdering forhold som er etablert og som fungerer.

Nå er det slik at produkter, tjenester og priser endrer seg, og det kommer nye leverandører på markedet. Dette gjelder også det som tilbys av boligalarmer. Det gjelder å følge med.

-Vil Arne bytte boligalarm nå?

Seniorsaken Østfold har inngått et samarbeid med Østfold Sikkerhetsservice som gir medlemmene meget gunstig tilbud om boligalarm samtidig som det tilfaller foreningen en økonomisk fordel for hver solgte alarm.

Østfold Sikkerhetsservice er en lokal leverandør som har vært på markedet siden 1993. De gir medlemmene av Seniorsaken Østfold tilbud på boligalarm med tilhørende brannvarsling til en meget gunstig pris. Kostnadene for demontering av tidligere utstyr og montering av nytt dekkes av Østfold Sikkerhetsservice. Gratis og uforpliktende besiktigelse av boligen. Alarmen tilpasses den enkeltes behov, og leveres ferdig montert til bruk.

-Jeg ser at Østfold Sikkerhetsservice har et meget konkurransedyktig tilbud, og kan jeg få en vesentlig billigere løsning enn jeg har i dag og min forening, Seniorsaken Østfold, også får en økonomisk fordel, så er valget enkelt. Nå ringer jeg Paul Pedersen i Østfold Sikkerhetsservice, tlf 488 89 055, og gjør avtale om en befaring og tilbud på ny boligalarm sier Arne.

Noe å tenke på også for alle dere andre som har boligalarm, men som kan tenke dere en billigere løsning enn det dere har i dag!

 

Del gjerne innlegget på sosiale medier!

Se alle nyheter