EN «VINN – VINN» SITUASJON  Seniorsaken Østfold i samarbeid med Østfold Sikkerhetsservice

EN «VINN – VINN» SITUASJON Seniorsaken Østfold i samarbeid med Østfold Sikkerhetsservice

Hva mener vi med en «vinn – vinn» situasjon?

Det er tilfelle hvor to eller flere parter i felles interesse samles om en oppgave og hvor alle til slutt fremstår som vinnere.

Østfold Sikkerhets-service er en lokal leverandør som har vært på markedet siden 1993.

Det samarbeid som Seniorsaken Østfold og Østfold Sikkerhets-service nå har startet, er en «vinn-vinn» sak. Det er tre parter i dette. De to som er nevnt og medlemmene i Seniorsaken Østfold. Medlemmene får boligalarm til meget rimelig månedsprispris og gratis installasjon, Seniorsaken Østfold får en bonus for hver alarm og Østfold Sikkerhetsservice får flere kunder. Vinn – vinn!

Boligalarmen gjelder brann og tyveri og kan kobles til trygghetsknapp for personlig trygghet.

Østfold Sikkerhets-service har egne vektere og vil være raskt på plass om alarmen aktiviseres.

Østfold Sikkerhets-service skreddersyr løsninger for den enkelte bolig. Gratis og uforpliktende befaring av boligen. Alarmen tilpasses den enkeltes behov, og leveres ferdig montert klar til bruk. Ordinær pris fra kr. 379,- pr. måned, for medlemmer av Seniorsaken Østfold, fra månedspris kr. 349,-.

Til dere som allerede har installert boligalarm. Sammenlign den pris dere betaler for den alarm dere har med de priser Østfold Sikkerhets-service tilbyr. Det er enkelt å bytte alarm og det er kostnadsfritt.

De som har behov for ny boligalarm eller behov for å bytte alarm, eller for å få utfyllende informasjon, kan ta direkte kontakt med Østfold Sikkerhets-service ved kundeveileder Paul Pedersen. Telefon: 48 88 90 55 Epost: paul@ostsik.no

Vi ser med forventning frem mot samarbeidet med Østfold Sikkerhetsservice og håper at deres tilbud kommer til nytte og gleder for våre medlemmer.

 

SENIORSAKEN ØSTFOLD

Finn Åsmund Johnsbråten

 

Del gjerne innlegget på sosiale medier!

SE ALLE NYHETER…

Arne Vestergaard Larsen
Følg Arne Vestergaard Larsen:

Redaktør

Styremedlem og nettredaktør i Seniorsaken Østfold. Medlem siden 2010 og valgt til leder i 2012, frem til 2016. Fra Skive i Danmark, flyttet til Sarpsborg sommeren 1969. Han har arbeidet innen bygg og anlegg og underviste på Østfold Fagskole til han pensjonerte seg i 2010. Tidligere politisk aktiv, interessert i jakt og fiske.