EVERT TAUBE show på Engelsviken Brygge – Fulle hus – seniorene strømmer til!

Også i år var SENIORSAKEN ØSTFOLD til stede! Overvar forestillingen 14. juli

Det er tydelig at showet, «Tre om Taube», faller i smak for seniorene. Majoriteten av de som stiller opp er godt voksne, med grått hår, lite hår eller ikke hår. Det er i år det 20. året showet arrangeres. Vi synes vi må kalle det et show, og det er et forrykende show.

Evert Taube hadde en fantastisk innlevelses- og fortellerevne. Hans rikholdige produksjon på anslagsvis 300 tekster hadde utgangspunkt i hans opplevelser hjemme i Sverige så vel fra hans mange utenlandsreiser.

Det er fremragende aktører som står for showet – Lars Klevstrand, Hege K. Johannessen, Nissa Nyberget, Rino Johannessen og Hermund Nygård. Nissa Nyberget leder som vanlig showet, radarparet Lars Klevstrand og Hege K. Johannessen står for de fleste sangene, og Rino Johannessen og Hermund Nygård, sørger for bakgrunnsmusikk med gitar og trommer.

Hvert år får vi presentert et utvalg av de kjente, gode «sviskene» og et nytt utvalg av mindre kjente melodier. Samtidig få vi beretninger om Evert Taubes spennende liv.

Det er tempo og humør over forestillingene. Av og til må vi følge godt med for å kjenne igjen Evert Taube. Det kan jo være han noen ganger vrir seg i graven! Men vi får oppleve underholdning av første klasse – og da får aktørene være unnskylt! Stemningen ligger helt opp under taket.

I år ble SENIORSAKEN ØSTFOLD invitert til dans på scenen med Hege K. Johannessen. Da hans ferdigheter på dansegulvet er vel kjent, fikk Øivind Strømnes i oppgave å representere oss.
Det ble en feiende vals. At dette gikk så bra overrasket ikke, men det gjorde derimot det at Øivind også skulle vise seg som en trubadur på høyde med de beste utenlandske. Stor og velfortjent applaus for Hege og Øivind!

Vi har vært på 19 av de 20 showene som hittil er arrangert, og vi kommer garantert tilbake neste år!

 

Del gjerne innlegget på sosiale medier!

Se alle nyheter