Foreningsnytt – Fredrikstad

Holmen Pensjonistforening avholdt den 11. september festmøte på Holmen Eldresenter. Vi gjengir nedenfor referat fra møtet som stod i Fredrikstad Blad den 30. september:

«Det ble avholdt festmøte den 11. september på Holmen Eldresenter. Leder Susanne ønsket alle velkommen med 2 nye medlemmer til første møte etter sommeren. Sangen vi alltid åpner med «Dagen er Din» lager umiddelbart god stemning.

I dag har vi Åge Marinsen på besøk, han skal spille og synge for oss. Han er utrolig dyktig og har et stort repertoar som han glad deler med oss.

Først ble referatet fra avisene «DRØMMETUREN for Holen pensjonistforening» 19/6- 2017 lest opp. Undertegnede fortalte at mange hadde henvendt seg etter reportasjen fra avisa og ville gjerne vite mer om turen. Den virket hyggelig og flere ønsket ta samme turen.

Deretter var Åge i gang med kjente og kjære melodier som «Der roser aldri dør», «De nære ting», «Det hender så mangt på Hovedøen» osv. og alle sang i vilden sky. Vi blir glade når vi synger.

Susanne opplyste om alt som foregår i Fredrikstad By under 450 års jubileet, bl.a. morsomme historier om byorginalen Anders.

Leder opplyste om den internasjonale «eldres dag» 30. september på City Hotell. Hele 50 gratisplasser er påmeldt fra Holmen Eldresenter (ingen påmelding). Ordføreren kommer også.

Så var tiden inne for å synge «i Jesu navn» enestående damer fra kjøkkenet serverte dilige påsmurte loff-julekake og kaffe med godt humør.

Så var det loddsalg som alle støtter opp om, med mange gevinster og heldige vinnere. Alle koste seg, og praten gikk livlig.

Igjen så fikk vi mer underholdning og «Han er min sang og min glede». «Vi skal gå hand i hand», «Nidelven stille», og vi sang alle etter beste evne. Nå nærmet vi oss slutten på festen, men først måtte vi gi en stor klapp ti Åge Martinsen.

Vi avsluttet den hyggelige kveldstund med sangen til ettertanke «La oss leve for hverandre.

 

Sekretær May Unni Aarum»

 

Del gjerne innlegget på sosiale medier!

Se alle nyheter