FORENINGSNYTT – HVALER

SENIORSAKEN ØSTFOLD ser av referat i Fredrikstad Blad 1. april at Kirkeøy Pensjonistforening er en aktiv forening som tar vel hånd om de sosiale aspekter. Vi gjengir nedenfor referatet i sin helhet.

«Kirkeøy Pensjonistforening har avholdt tre medlemsmøter og ett skreilagtreff på «Første Reis», dette nye året, tre nye medlemmer.

29/3 deltok tre medlemmer på Pensjonistforbundets møte i Rakkestad. Undertegnede ser tilbake på et positivt tilbakelagt år i 2016 med 12 nye medlemmer.

27 pensjonister reiste i februar med buss til operaen i Oslo: LA TRAVIATA. I mars var det besøk og demonstrasjon av Bedre liv.

Årets skreilag var meget vellykket. Bjørn Refsgaard gjestet foreningen i to omganger, fortalte Hvaler historie og om utviklingen.

45 festglade var samlet på Sandbrekke Gjestegård, sommeravslutning. Underholdning av Musehugget tr. Jassband.

Pensjonistforbundet feiret 65 års jubileum på Folkets Hus i Sarpsborg, flott underholdning. Flere fra vår forening deltok.

Statens Vegvesen arrangerte kurs for +65 over to dager, fem deltok.

19 medlemmer reiste med buss fra øya i september til Pers Hotel på Gol. Tre dager med sosial hygge, turer og «dansefoten» fikk trim.

Medlemmene har deltatt på Eldredagen, Lederforum og Velferdsteknologi.

Bjarte Bjønnes informerte om videre utbygging av Dypedal Eldresenter i november.

En gruppe pensjonister møter hverandre og spiller bowles på fredager.

Året 2016 ble avsluttet med julebord, velsmakende ribbe med tilbehør fra Havkatten. Full pakke både med mat og noe ekstra godt i glasset.

Året gikk, referater ble lest og pensjonistene har diskutert. Når referenten minnes disse månedlige pensjonisttreffene, er det med glede.

Vi er en munter «gjeng fra 63 – 93 år». Medlemmene deltar med underholdning, leser morsomme historier, dikt, vers og selvlagde fortellinger. Får fart på smilebåndene. Litt sang og pianospill hører også med.

Kjøkkengjengen varter opp med velsmakende snitter og kaffe.

Dagens høydepunkt er loddtrekning av de små gevinstene hvert medlem har med.

Jeg avslutter dette referatet med 90 årings ord: «Gjør livet til en lek».

Du må samle opp alle gleder i en haug og sorger i en annen. Oppgaven blir å alltid sørge for at gledens haug er større enn sorgens. Så sees vi igjen neste måned.

BJØRG EILERTSEN REF.»

 

SENIORSAKEN ØSTFOLD ønsker Kirkeøy Pensjonistforening et godt år også i 2017.

 

SENIORSAKEN ØSTFOLD

Finn Åsmund Johnsbråten

Del gjerne innlegget på sosiale medier!

SE ALLE NYHETER