Introduksjonsmøte på Mysen

SENIORSAKEN ØSTFOLD inviterer seniorer, pensjonister og andre interesserte til introduksjonsmøte onsdag den 1. november kl. 1900 i Kulturtorget, Storgaten 15, på Mysen. Det er et åpent møte – alle er velkomne.

Lett å finne frem! Lett å parkere!

SENIORSAKEN ØSTFOLD, som ble stiftet i 2008, som en lokal forening i Sarpsborg. For fem år siden ble vi et fylkeslag og fikk ansvaret for hele Østfold Fylke. Vi har hatt de fleste av våre månedlige temamøter i Sarpsborg. Etter utvidelsen av vårt område, har vi også hatt møter i Fredrikstad og Moss og nå kommer vi altså til Mysen.

Vi gleder oss til å treffe våre medlemmer og andre interesserte fra Indre Østfold som vi ønsker skal bli bedre kjent med oss og vår virksomhet.

 

Knut Christian Høvik, generalsekretær i Seniorsaken, vil orientere om forhold som gjelder pensjonister i Norge generelt – forholdet mellom pensjonister, pensjonistorganisasjoner og myndigheter. I hvilken grad er pensjonistene med å bestemme i saker som angår dem selv og hvilken rolle spiller Seniorsaken?

Christin Engelstad, kommunikasjonsansvarlig i Seniorsaken, orienterer om foreningen. Hvordan begynte det hele? Hvordan har de første 15 årene vært, hva er status i dag og hvilke utfordringer står foreningen overfor. Hva skal Seniorsakens rolle være?

Finn Åsmund Johnsbråten, leder for Seniorsaken Østfold, vil fortelle om hvordan det er å drive fylkeslaget. Hva har vi av medlemmer og hvor bor de? Hva er våre største utfordringer? Hvordan skal vi holde kontakt med og betjene medlemmer i 18 kommuner i fylket? Her er det noen C-momenter?

 

Så vil vi avslutte møtet med hyggelig underholdning. Mona Heer kommer i spissen for «viseklubben Lars». Vi kan vente oss noe av «Alf Prøysens beste» og så får vi vel også høre andre velkjente svisker. Vi gleder oss!

Seniorhåndboka er nå kommet i ny utgave, en bok alle seniorer bør ha. Vi tar på oss spanderbuksene og gir et eksemplar av boken til hver som møter opp!

Vi håper riktig mange finner veien til oss. Ta gjerne med venner og kjente!

 

Del gjerne innlegget på sosiale medier!

Se alle nyheter