Isfritt – redningen for skrøpelige ben og vonde rygger!

 

Dette dreier seg om et produkt som vil bli ønsket velkommen av mange og spesielt mange eldre. Det eliminerer risikoen for å skli på is og holke!

Vinteren nærmer seg, og med den kommer snø og is på trapper og gangveier. Ikke akkurat fristende dersom du sliter med en dårlig rygg og armer når snøen skal ryddes vekk. Men det fins hjelp å få.

 

Firmaet ISFRITT kan tilby sklisikre gummimatter for trapper og gangveier. Mattene forebygger mot fallulykker smelter is og snø i løpet av noen minutter med de innebygde varmekabler. Mattene kan kobles sammen og tilpasses alle forhold, så en kan bygge sitt eget system.

Daglig leder og gründer Henning Femtehjell, forteller at han fikk ideen til Isfritt mattene så tidlig som i 2007, etter å ha fått mange klager og kommentarer om at det var mye snø og is på bla. stillaser og byggeplasser. Etter fem års utvikling er det virkelig blitt fart i produksjon og salg. Alle matter leveres fra lager i Halden og salgene foregår over telefon og internett i hele Skandinavia.

I dag leverer de Isfritt matter til offentlige bygg over hele landet, butikker, private, oljeplattformer og kystvaktens skip på Svalbard. Til private er det mest til aldersgruppen 50+, men det er også yngre kjøpere.

For fire år siden ble etterspørselen så stor at Henning måtte alliere seg med sønnen for å klare alle bestillinger, så det er en ekte far-sønn bedrift i utvikling.

 

Del gjerne innlegget på sosiale medier!

Se alle nyheter