LEI KINAMAT? – BAYARD – ny spennende Fredrikstadrestaurant!

De begynte å dukke opp på 70 –tallet – de utenlandske restaurantene. Først kom kinarestaurantene, så ballet det på seg etter hvert.

I Fredrikstad finnes det nå alle varianter. Restauranttilbudet er dominert av restauranter med utenlandsk opphav og utenlandske retter– Kina, Thailand, India, Tyrkia, Italia, Mongolia, Hellas, England. De fleste finnes på rad og rekke langs bryggepromenaden. Unnskyld hvis vi skulle ha glemt noen!

Da er det nesten befriende å oppleve at noen tør å satse annerledes. Restaurant Bayard i Fredrikstad er eksempel på dette.

De har for det første valgt å etablere seg utenfor restaurantmiljøet langs bryggepromenaden, i Freskobygget på Hassingen. Dette huset tidligere en skofabrikk. I bygget ved siden av hvor Rema 1000 i dag holder til, var det en fabrikk som produserte herresokker – Bayard! Derav navnet på den nye restauranten.

Restauranten er smakfullt innredet i Fresko-bygget, malt trepanel, ingen respatex å se, intim hyggelig atmosfære – svært ulik de fleste andre restauranter i Fredrikstad.

Og så til selve clouet. Bayard har spesialisert seg på norsk husmannskost – en gave til de som har savnet tilbud om norske retter på restaurantene. En rikholdig meny som bla. annet inneholder seibiff med løk, flesk og duppe, benløse fugler, kjøttkaker, lapskaus m.m – alt til hyggelige priser. Høres det ikke fristende ut?

De har også forskjellige aktiviteter som quiz på onsdager, after work på fredager og live musikk i helgene. Catering er naturlig også et av tilbudene –«ta med hjem mat».

Er du lei kinamat – da kan Bayard være noe for deg!

 

SENIORSAKEN ØSTFOLD

Finn Åsmund Johnsbråten

 

Del gjerne innlegget på sosiale medier!

SE ALLE NYHETER…