Møttes på seniormessen i Fredrikstad!

Vi har fått erfare at det ikke er så mange som tilbyr kontroll og vedlikehold av høreapparater. Vi hadde nylig mistet den leverandøren vi hadde, og var på leting etter ny.

Senior Norge – Østfold deltok blant nær 40 andre utstillere fra forskjellige bransjer på den nylig avholdte Seniormessen i Fredrikstad. Messen var meget godt besøkt og ble et særdeles vellykket arrangement.

Blant utstillerne fant vi Onsøy Synssenter som ellers holder til på Gressvik Torg i Fredrikstad. En liten overraskelse var det da vi fant ut at de ikke bare drev med syn og briller men også med det som gjelder hørsel og høreapparater. De tilbyr hørselshjelpemidler, batterier service og vedlikehold av høreapparat.

Et bra treff for oss!

Onsøy Synssenter hjelper til når uhellet er ute og batteriskuffen går i stykker, høreapparatet piper eller slutter å virke. Hvis de ikke har den riktige delen til ditt høreapparat, vet de hvor spesialistene finnes og kan kontakte disse for deg. De tilbyr også rensemidler for ørepropper og høreapparater og hjelpemidler for bedre høreapparathygiene. De har kompetanse til å hjelpe sine kunder i normale åpningstider alle handelsdager.

Alle høreapparatbrukere som besøkte Østfold Synssenter under messen, fikk tilbud om gratis kontroll og rensing av sine apparater en torsdag uken etter messen. Dette tilbudet var tydeligvis interessant for mange. Da vi møtte opp var det kø helt ut på Gressvik Torv og fullt opp å gjøre for den hyggelige betjeningen. Vi fikk våre høreapparater kontrollert og renset og vet nå hvor vi skal gå neste gang vi trenger assistanse.

Onsøy Synssenter er medlem av en organisasjon som heter «Hear me» som består av samarbeidende butikker.

Onsøy Synssenters tilbud om hjelp til høreapparatbrukere har til nå vært lite kjent. Det blir det en endring på. Firmaet har nå liggende fast annonse på vår nettside. Den har opptil 1500 besøk i uken så annonsen vil bli lest av riktig mange!

 

Del gjerne innlegget på sosiale medier!

Se alle nyheter