Nettsiden øker – Lik gjerne og del hver gang!

 

Vi følger med interesse utviklingen av besøkstallet på vår nettside. Det er en god indikator som sier noe om i hvilken grad vi lykkes.

Det vi har oppnådd så langt i år, overstiger alle våre forventninger med solid margin. Siste halvår har vi i snitt hatt 3.300 besøk pr. måned. Det tilsvarer en besøkstakt pr. år på nær 40.000. Og vi er i fortsatt vekst! Uke 43 hadde vi 1045 besøk – «all time high»!  I oktober måned hadde vi hele 4.313 besøk – også «all time high»!

Vi regner med at 70% av de som besøker nettsiden vår ikke er medlemmer i foreningen. Dette viser at vi når langt utenfor vår egen krets.

Vi ønsker å nå ut til flest mulig med informasjon om Seniorsaken og vår virksomhet. Derfor er besøkstallet viktig. Det er også viktig for forholdet til våre annonsører. Jo høyere besøkstall vi kan vise til, jo større verdi har de annonseplasser vi tilbyr.

Vi gir ut «SENIORAVISA– siste nytt fra Østfold» på vår nettside som en ukeavis med oppdatering hver mandag. Det er den avisa du leser nå.

«SENIORAVISA – siste nytt fra Østfold» er ment å være et forum for seniorer, pensjonister, pensjonistforeninger og andre i Østfold som er interessert i vår virksomhet. Samtidig er den vår medlemsavis. Den skal inneholde variert, aktuelt stoff som er relevant for våre lesere – senior- og pensjonistnyheter, foreningsnytt, lokale nyheter, nytt om personer, alt som vedrører helse- og eldreomsorg. Og så har vi til tider inne hverdagshistorier.

Det er vårt mål å være best på senior- og pensjonistnyheter i Østfold!

Det er fortsatt mange som har et begrenset kjennskap til Seniorsaken og vår virksomhet. Derfor tar vi sikte på å øke besøkstallet ytterligere. Vi ser for oss 50.000 besøk pr. år som et første mål! I den forbindelse vil vi be våre lesere om litt drahjelp.

Stikkordene er «dele på Facebook»

Hver gang dere trykker på «les mer» på et av innleggene på nettsiden, kommer hele gjeldende innlegg opp. Nederst til venstre på siden finnes en liten, rund blå knapp. Det er «del på Facebook-knappen». Trykk på denne og «publiser» så er innlegget ute på Facebook.

Vi legger inn innlegg og kommentarer på Facebook hver dag. For de som er inne på Facebook og leser våre innlegg – lik gjerne –  DEL HVER GANG!

Facebook er viktig for oss. Det største tilsiget av nye besøk får vi fra Facebook. Så, hjelp oss å dele!

Vi forsøker hele tiden å utvikle vår nettside for å kunne tilby våre lesere et enda bedre produkt. Derfor er vi takknemlig for synspunkter og kommentarer fra våre lesere. Det vil være til stor hjelp.

 

Del gjerne innlegget på sosiale medier!

Se alle nyheter