Seniormesse i Fredrikstad

Fredrikstad kommune inviterer i anledning Fredrikstads 450 års jubileum til Seniormesse i Kongstenhallen tirsdag 17. oktober kl. 1100 – 1600.  Arrangør er «Helsestasjon for eldre» og «+Huset» ved henholdsvis helsesøster Susanne Evensen og koordinator Solgunn Johansen.

Fredrikstad kommune vil ved å arrangere denne Seniormessen vise at Fredrikstad har meget å by på også for seniorer. Messen skal være en mulighet for deltagerne til å vise frem sine tilbud og nå frem med informasjon om sine virksomheter til målgruppen.

Arrangøren ønsker fokus på det som gir god helse og livsglede i seniortilværelsen. Messen skal være en kilde til inspirasjon og skape nye muligheter.

De som inviteres er frivillige organisasjoner og aktuelle bedrifter som med sine tilbud setter fokus på et godt seniorliv. Det ønskes at man således kan vise det mangfold og de muligheter som finnes til et godt seniorliv i Fredrikstad.

SENIORSAKEN ØSTFOLD er blant de som har fått invitasjon til å delta. Dette er en glimrende anledning for oss til å vise vår tilstedeværelse, hvem vi er og hva vi driver med. Vi vil ha en betjent stand med brosjyrer og informasjonsmateriell. Ansvarlig for vår stand vil være Bodil Bø Karlsen, tlf 416 76 517. Det gis mulighet til å tegne seg som medlem i Seniorsaken.

Vi håper riktig mange besøker messen og vår stand og ønsker alle velkommen!

 

Del gjerne innlegget på sosiale medier!

Se alle nyheter