SENIORSAKENS SESONGAVSLUTNING – det svingte på Gleng!

SENIORSAKENS SESONGAVSLUTNING – det svingte på Gleng!

SENIORSAKEN ØSTFOLD holdt sitt sesongavslutningsmøte på Gleng i Sarpsborg onsdag 7. juni. Det har svingt på Gleng før – og det svingte også nå! Øistein Darum stilte opp sammen med «Floa-guttane» – tre gitarer og to vokalister. Voksne gutter som kunne sine saker. De spilte opp med frisk åpningsmusikk, skapte en god stemning og la grunnlaget for et meget godt møte.

Denne gang var møtet lagt opp med vekt på underholdning og det sosiale samvær. Det ble likevel plass til noen faglige innslag.

Leder innledet med en orientering om foreningens virksomhet. Det foreligger noen krevende utfordringer. Siden foreningen for et par år siden fikk ansvar for Østfold, må den forholde seg til 700 medlemmer spredt over hele fylket. Muligheten for personlig kontakt er begrenset til de muligheter som de månedlige temamøtene gir. Det er imidlertid mange medlemmer foreningen aldri har personlig kontakt med. Utfordringen er å få alle disse til å oppleve at de er medlemmer av foreningen.

SENIORSAKEN ØSTFOLD satser på å nå alle med forskjellige former for informasjon, gjennom møteinnbydelser, møtereferater, innlegg i aviser og fremtreden på NRK TV og Radio. Og så har vi nettsiden vår. Den driver vi som en ukeavis og gjør at vi kommer ut til riktig mange med aktuell, variert og relevant informasjon. Vi ligger hittil i år på et nivå som tilsier at vi i løpet av året når ca. 27.000 besøk!

Vi arbeider intens med informasjon ut fra den enkle forutsetning at «skal man kunne være engasjert, så må man være informert!»

En annen utfordring er å etablere bedre kontakt med medlemmene i Indre Østfold. Vi har som en begynnelse etablert et par lokalkontakter. Disse forsyner oss med informasjon om lokale hendelser som vi tar inn på vår nettside. Vi har således i det siste hatt inne ny informasjon fra Indre Østfold på vår nettside nesten hver uke. I tillegg planlegger vi et intro-møte i Indre Østfold i november måned.

Det store antall besøk på nettsiden vår har gjort oss interessante for annonsører. Således kan nettsiden bli vår viktigste inntektskilde i tiden som kommer. Starten er riktig lovende!

Vi har etablert et interessant samarbeid med Østfold Sikkerhetsservice om salg av boligalarmer til våre medlemmer. Medlemmene tilbys en meget gunstig medlemspris og SENIORSAKEN ØSTFOLD får en bonus for hvert salg – en «vinn-vinn situasjon»

Etter at loddsalg var gjennomført, slapp Øistein Darum og «Floa-guttane» til. De holdt en feiende flott halvtimes konsert. Det var rutinerte, velvoksne gutter som kunne sine saker og viste en smittende spilleglede. Et kjempefint repertoar, to vokalister og tre gitarer fikk det til å svinge i lokalet. Fortjent applaus fra en godt besatt sal! En fin avrunding på et bra møte!

Neste møte finner sted på Holmen Eldresenter i Fredrikstad, 6 september.

 

SENIORSAKEN ØSTFOLD

Finn Åsmund Johnsbråten

 

Del gjerne innlegget på sosiale medier!

SE ALLE NYHETER…

Arne Vestergaard Larsen
Følg Arne Vestergaard Larsen:

Redaktør

Styremedlem og nettredaktør i Seniorsaken Østfold. Medlem siden 2010 og valgt til leder i 2012, frem til 2016. Fra Skive i Danmark, flyttet til Sarpsborg sommeren 1969. Han har arbeidet innen bygg og anlegg og underviste på Østfold Fagskole til han pensjonerte seg i 2010. Tidligere politisk aktiv, interessert i jakt og fiske.