Skrekkopplevelse på Gardermoen

Ferieturen ble ikke slik Astri Olsen (83) hadde tenkt seg. Hun hadde bestilt reise fra Bodø til Alicante med behov for rullestolhjelp. Hvilken opplevelse må det ha vært for henne å bli parkert ved en tilfeldig «gate» – og så glemt av Avinor!

Og hvilken lærepenge bør det ha vært for Avinor som glemte henne!

Vi klipper noen avsnitt fra en publikasjon NRK la ut 19.desember:

«Hun (Astri Olsen) er dårlig til bens og hadde behov for assistanse og kjøring av rullestol. Da hun kom til Gardermoen, ble hun hentet av flyplasspersonell som kjørte henne til en tilsynelatende tilfeldig «gate» ved flyplassen.

Jeg sa flere ganger at hun måtte komme og hente meg før flyet skulle gå, sier Olsen til NRK

Olsen ble lovet at hun skulle bli hentet og kjørt til riktig «gate» før flyet gikk til Alicante. Hun sier at hun ikke vet hvorfor hun midlertidig ble parkert der hun ble forlatt.

Hun kom aldri tilbake

Hun turte uansett ikke å forlate plassen, i tilfelle flyplasspersonellet kom tilbake.

-Jeg fikk beskjed om å bli der jeg var, men vedkommende kom aldri tilbake. Plutselig var det ikke et menneske rundt meg.

Olsen forteller at hun etter hvert ble nervøs og fikk snakket med en offiser i skranken til et annet flyselskap.

-Etter hvert forsto jeg at flyet hadde gått. Det var ikke en hyggelig opplevelse, men de som hjalp meg var veldig hyggelige. Ingen hadde ropt opp Astri, og slettes ikke Astri Olsen som skulle være med til Alicante.

Hun fikk beskjed om at det var mulig å bestille flybillett med et annet fly via Stockholm, en billett Olsen selv måtte betale 5.900 kroner for. Alternativet hadde vært å reise tilbake til Lofoten, forteller hun.

-Merkelig at det ikke ble oppdaget

Operativ leder Per Egil Hvan i Helsereiser bekrefter historien til Olsen.

Bagasjen ble sjekket inn hele veien til Alicante. Det som er merkelig er at Norwegian hele veien har visst at hun kom seg til Gardermoen, og at hun skulle videre til Alicante, sier han.»

Vi håper Astri Olsen til slutt fikk en fin ferie i Alicante, at hun greier å legge skrekkopplevelsen på Gardermoen bak seg, og ikke minst at de som er ansvarlige for denne utilgivelige missen, holder henne skadesløs.

 

Del gjerne innlegget på sosiale medier!

Se alle nyheter