Takk til alle som har besøkt oss i sommer!

Med tanke på hvor travelt opptatt de fleste er i juli måned med forskjellige ferieaktiviteter, hadde vi regnet med en besøksnedgang på nettsiden vår. Vi er blitt mer enn gledelig overrasket. Vi har hatt et rekordstort besøk. I juli måned har vi hatt ikke mindre enn 3.011 besøk. . Juli resultatet er «all time high». Det er samtidig mer enn 4,5 ganger så meget som vi hadde i juli i fjor og tilsvarer en besøkstakt på ca. 36 000 pr. fullt år!

Vi ønsker å komme ut med informasjon om Seniorsaken og vår virksomhet til flest mulige. Mediet er nettsiden – ukeavisen vår. Besøkstallet er det viktigste korrektivet vårt ved siden av tilbakemeldinger vi får fra våre lesere

Vi leser av besøkstallene hver uke. Går de ned, kan det være et det er noe vi burde ha gjort bedre, går de opp kan vi ha gjort noe bra! Så forsøker vi å korrigere i forhold til dette.

Vi arbeider intens med å utvikle nettsiden og forbedre produktet. Dette er nødvendig om vi skal leve opp til vår målsetting om å være best på Seniorinformasjon i Østfold.

Dere vil ha sett at vi nå tar inn annonser. Vi bestreber oss på å få inn annonsører som har produkter og tjenester som er relevante og aktuelle for de vi henvender oss til. Vi tror vi med dette gjør nettsiden enda mer interessant for våre lesere.

Har dere synspunkter om nettsiden vår så hører vi gjerne om det. Og har dere tips om saker vi bør kunne ta inn, så er vi lutter øre.

Ovenfor viser vi en tabell og et diagram med besøksutviklingen i perioden 1. juli 2016 til 1. august 2017.  Det har stort sett bare gått en vei – oppover.

Vi gleder oss over responsen vi får og den meget lovende utviklingen. Det inspirerer oss til å fortsette som vi stevner! Vi sikter mot nye høyder!

Vi takker igjen våre lesere for oppmerksomheten og ønsker dere velkommen til nytt stoff hver mandag i tiden fremover!

 

Del gjerne innlegget på sosiale medier!

Se alle nyheter