Temamøte i Fredrikstad

SENIORSAKEN ØSTFOLD inviterer til temamøte, den 6. september kl. 19:00. Denne gangen skal vi være i +huset i Holmen Eldresenter. Møtet finner sted i den hyggelige kantinen hvor vi har hatt møte før. Adressen er Seierstensgata. 2. 1608 Fredrikstad. Parker gjerne ved parkeringsplassen utenfor Rema nede ved elven. Da er det ca. 200 meter å gå opp til Eldresenteret. Se kartskisse!

Dagens tema er: «Et samfunn i rivende utvikling – henger seniorpolitikken med?». Foredragsholder er Kjell Engebretsen. Han har tidligere vært sosialsjef i Fredrikstad kommune og i flere år stortingsrepresentant. Hans utgangspunkt er at dagens pensjonister er noe helt annet enn hva de var bare for 20-30 år siden. Både hva gjelder helse, forventet levealder, kompetanse og mulighet for å bidra på forskjellige områder. Det er Kjell Engebretsen sin påstand at det ikke er utviklet en seniorpolitikk som henger med – men at de politiske partier fremdeles er av den oppfatning at omsorgspolitikk og seniorpolitikk er det samme. Vi gleder oss til å høre foredraget.

Vi skal også ha flott underholdning.

Morten Holm Pettersen er en lokal musiker, sanger og låtskriver. Han debuterte i 2004 som soloartist med albumet «Tusler varsomt forbi». I 2005 kom albumet «The Raven» og i 2011 «Found my Gold». Han har et nært forhold til naturen, hvilket tekstene bærer preg av. Han vil spille gitar for oss og synge sine egne tekster. Dette blir spennende!

Det blir som vanlig utlodning. Kaffe og kringle kr. 20,-. Fri entré.

Så skal vi ha det hyggelig sammen! Inviter gjerne med dere en venn eller to. Vi har plass til mange.

Til dere som ikke bor i Fredrikstad. Dette er en fin anledning til å ta en tur til den byen som er benevnt som Norges mest attraktive by (uten forkleinelse for noen av de andre Østfoldbyene). Legg inn tid til en tur i gågata eller på bryggepromenaden. Det kan også være verd å se hva som skjer på «Værste», det tidligere verftsområdet.

Så håper vi det kommer riktig mange. Det skal bli et fint møte!

 

Del gjerne innlegget på sosiale medier!

Se alle nyheter