Til seniorer, pensjonister og andre i Indre Østfold!

 

SENIORSAKEN ØSTFOLD ber dere allerede nå sette av kvelden den 1. november kl. 19:00. Da skal vi arrangere temamøte i Mysen. Stedet er kulturtorget i Storgaten 15. Lett å finne, lett å parkere.

Siden dette blir vårt første møte i Indre Østfold, kaller vi det et introduksjonsmøte. Vi har fått generalsekretæren i Seniorsaken, Knut Christian Høvik, og kommunikasjonssjef Christin Engelstad til å holde foredrag for oss.

Temaene blir:

Knut Chr. Høvik

-Pensjonister og pensjonistforeninger i Norge – «en for alle – eller alle hver for seg?» Forholdet mellom pensjonister, pensjonistorganisasjoner og myndigheter. I hvilken grad er pensjonistene med å bestemme over saker som angår dem? Hvilken rolle spiller Seniorsaken.

Christin Engelstad

-Orienterer om Seniorsaken. Hvordan begynte det hele. Hvordan har de første 15 årene vært? Hva er status i dag og hvilke oppgaver og utfordringer stor foreningen overfor? Hvordan ser fremtiden ut for Seniorsaken. Hva vil foreningens rolle være?

Finn Åsmund Johnsbråten

-Redegjør for hvordan det er å drive fylkeslaget, Seniorsaken Østfold.

Det blir de faglige temaene denne gang.

Vi er så heldige at vi har fått visegruppen Lars til å underholde oss den siste del av møtet. Vi regner med at vi får noe av «Alf Prøysens beste», og at vi også for andre kjente viser. Vi gleder oss til dette!

Dette var en forhåndsinformasjon. Vi kommer med innbydelse og program noen dager før møtet. Denne blir kunngjort på nettsiden vår samtidig som vi sender ut individuelle innbydelser pr. Epost og vanlig post. Møtet vil bli annonsert i Smaalenenes Avis.

Som sagt – sett av kvelden allerede nå!

 

Del gjerne innlegget på sosiale medier!

Se alle nyheter