Tuxie

TUXIE (13) – Assosiert medlem av styret i Seniorsaken Østfold

Voff, voff til alle mine fans!  – Arbeidsuhell – Fredrikstad Dyrehospital ble redningen!
Jeg har vært utsatt for noe som sjefen min kaller et arbeidsuhell. Det er jo også en måte å forklare det på. Han skulle klippe vekk en hårdott jeg hadde bak høyre øret. Da er han, må jeg si det, riktig klønete. Han lugger meg da han klipper (veldig sløv saks forresten), da drar jeg naturlig nok hodet vekk. Og hva hender så? Jo, han klipper ikke bare vekk hårdotten, men også et stykke av den fine pelsen min – stor flenge – blodet sprutet!  Arbeidsuhell?

Det ble full fart opp til Fredrikstad Dyrehospital på Hassingen her i Fredrikstad. Det er et nytt, topp moderne hospital, velutstyrt og med personell som kan jobbene sine. Full narkose!   9 sting senere og operasjonen er vel gjennomført. Sjefen min er vel fornøyd selv om bankkontoen ble litt slankere. Men godt arbeid må jo være verd noen kroner!

Hvis dere synes jeg ser litt rar ut på bildet, så er det fordi jeg har fått på meg en krage for at jeg ikke skal klø på såret. Noe ordentlig dritt sier jeg , men kragen skal jo snart av igjen.

Jeg takker Fredrikstad Dyrehospital for en hyggelig mottagelse og en vel utført jobb. Dere er proffer! Men jeg håper det er lenge til jeg må besøke dere igjen!

Tuxie

 

Del gjerne innlegget på sosiale medier!

Se alle nyheter