Uken som gikk – Nytt fra Seniorsaken sentralt (BA5)

Hei alle!

Uke 18 manglet enn dag, men de fire som var igjen ble proppfulle!

Tirsdag ble delt i to: BA5 på dagen og åpent møte i mitt lokallag, Frogner, på kvelden.

Lokallaget er kjent for å trekke medlemmer ved å ha meget interessante personer på agendaen!

Denne gang var det divisjonsdirektør for DNB Retail, som er øverste ansvarlig for personkunder i Norge. Han var både godt forberedt og hadde ekstrem god innsikt i utfordringene seniorer opplever i den digitale bankverdenen. I tillegg var han sympatisk og morsom!

Vi fikk snakket om vårt gode samarbeid som vi har hatt i forbindelse med bankens utvikling av nettopplæring for eldre. Ikke uventet var det både «kjeft» og ros fra salen. Mange gikk hjem med ny kunnskap og forventninger til bankens seniorsatsing.

Når vi først snakker om Frogner kan vi snakke om alle de andre Oslolagene også. På torsdag var jeg invitert til planlegging av Seniorsaken Oslos markering av valget 2017. I flere år på rad har lagene invitert til folkemøter på Diakonhjemmet i Oslo.

Erna og Jonas skal inviteres til duell i år. Om de skal snakke om eldresatsingen i programmene sine kan møtet avvikles på et kvarters tid! Jeg har gått gjennom programmene for de respektive partiene der eldre er tildelt en skarve side! Programmene handler mest om de under 40.

Onsdag var jeg invitert til Østfold for å snakke om Seniorsakens program. Tilbakemeldingene var meget gode, og flere sa at budskapet vårt nå kom tydelig frem. Det er bare å sette meg på agendaen på møter om dere vil jeg skal komme og presentere Saken. Jeg var i Bergen tidligere i år, og holdt et foredrag før programmet var helt ferdig spikret. Fikk med noen forandringer i siste liten. Det var bra!

Stig og jeg har jobbet med en høring vi sender inn i morgen. Den handler om den nye delingsøkonomien som er like relevant for oss som for alle andre i samfunnet. Her fins det både muligheter og utfordringer. Gode tilbud kan foreløpig være på kanten av loven.

Vi har også fått inn noen nye ansikter i BA5. De er veldig velkomne! Jeg vil presentere dem i en egen mail når de har fått pult og stol.

Ha en fin uke 😀

Del gjerne innlegget på sosiale medier!

SE ALLE NYHETER...