Uken som gikk – Nytt fra Seniorsaken sentralt (BA5)

Hei alle!

 

Ukeslutt, ukestart eller ukesurr. Ikke rart det går i ball når man har ni møter på fem dager….

Hvor effektivt det blir med møtemaraton, kan man vel spørre seg? Heldigvis var flere av møtene lagt opp som godt gammeldags gruppearbeid. Alle husker vel gruppearbeidene fra skolen der vi jobbet raskt og snakket mye?

Fremover blir det også mange møter – morsomme møter. Møter Asker, Bærum og Østfold ikke kan referere fra! (Hører dere!?) J

 

Det er mye som skal gjøres frem mot lanseringen av Senior Norge eksternt, som er planlagt til 1. november. Fra nye konvolutter til registrering i Brønnøysund. Fra opprettelse av  ny Facebook-side til ”roll ups” til alle. (plakater med metallskinner oppe og nede)

Kom gjerne med innspill til hva dere syns vi behøver av nytt markedsføringsmateriell.

Vi har hentet inn tilbud på en del, men vil i størst mulig grad kjøre gjenbruk av det vi har i dag. Klistrelapper og overstrykninger vil være verdifulle verktøy og metoder!

 

Bare ett møte forrige uke handlet om noe annet en Senior Norge. Det var med Bjørn Horten fra 55+. Dere husker sikkert det flotte magasinet vi har tilbudt våre medlemmer? Han ønsker å videreutvikle samarbeidet med oss gjennom at vi får en helsides annonse i magasinet og jeg skriver en spalte i hver utgivelse.  De ønsker selvfølgelig synlighet på våre nettsider for å nå ut til våre medlemmer. 55+ har også et flott tilbud gjennom et medlemsprogram. Vil våre medlemmer være villige til å betale for medlemsfordeler uansett hvor godt tilbudet er?

 

Da er vel den nye uken godt i gang. Rett før lunsj

 

Del gjerne innlegget på sosiale medier!

Se alle nyheter