Arne V. Larsen

Vi har passert 20.000 besøk!

Hjemmesideredaktøren har ordet

Vi avsluttet forrige år med å varsle om at vi snart kom til å ha registrert 20.000 besøk på vår hjemmeside siden starten for vel halvannet år siden. Så har skjedd. Vi passerte milepælen forrige uke! Det gleder oss, og vi synes det er verd å markere.

Besøkstallet er viktig for oss. Den sier oss noe om hvorvidt vi har lykkes eller ikke lykkes med å presentere et produkt som er interessant for våre lesere.

Vi vil at vår hjemmeside ikke bare skal være en medlemsavis, men også et forum for seniorer og pensjonister i Østfold. Vi vil være best på senior- og pensjoniststoff i Østfold. Samtidig ønsker vi å nå langt ut over vår egen krets- det er 300.000 mennesker i Østfold!

Da kan det være godt å få drahjelp av våre lesere. Vi er takknemlig for nyhetstips om saker som vedrører seniorer og pensjonister, og om lokalnytt som kan ha spesiell interesse. Vi er heller ikke fremmede for hyggelige hverdagshistorier. Ring oss eller send oss en epost!

Vi tar selvfølgelig gjerne mot hyggelige tilbakemeldinger, men vi ser like gjerne at vi får tilbakemeldinger om ting som vi kan gjøre bedre. Det vil alltid være rom for forbedringer!

Vi ligger for tiden på en besøksfrekvens på ca. 400 i uken Dette gir oss ca. 20.000 besøk pr. fullt år.

Følg oss ut over året, og gi oss gjerne tilbakemeldinger om det er noe som er bra eller det noe som kan bli bedre!

 

SENIORSAKEN ØSTFOLD

Del gjerne innlegget på sosiale medier!

Se alle nyheter…