Senior Norge Østfold logo 200

Åpent møte – sesongavslutning

Datakunnskap – 85 år og på skolebenken igjen

SENIOR NORGE Østfold inviterer til åpent møte i Glenghuset i Sarpsborg, onsdag 5. desember kl. 1200 – 1400. Agnete Tjærandsen kommer ens ærend fra Bodø for å fortelle oss om hvordan det er å være 85 år og sitte på skolebenken igjen.

Mange av oss vil huske Agnete som en engasjert og engasjerende foredragsholder fra vårt første temamøte i år. Hun er aktiv politiker og varamann for Nordland på Stortinget, leder for eldrerådet i Bodø og er jevnlig gjesteskribent i SENIORAVISA. Hun er spesielt opptatt av at eldre skal være med i samfunnsutviklingen og delta aktivt. Vi kan glede oss til en interessant og en personlig preget presentasjon!

Så vil vi denne gangen i tillegg gi dere noe som for de fleste blir en «en gang i livet opplevelse».

Tenk dere tilbake til året 1807. Det er uår i Norge, vi er i krig og vår kyst er blokkert av den engelske flåte. Folk sulter og «på den yderste nøgne ø sitter en gråsprengt en» – Terje Viigen.

Skuespiller Terje Brevik, barnefødt og oppvokst i Kristiansund, nå rotvokst i Fredrikstad, skal lese Henrik Ibsens «Terje Viigen» for oss – alle 43 versene! Hans guturale basstemme vil få det til å gå kaldt nedover ryggen på noen og enhver!

Følg nøye med på teksten og forsøk å forestille dere hvordan det var å være Terje Viigen i 1807! Som sagt: en «en gang i livet opplevelse» for de fleste.

Møtene våre begynner kl. 1200, men vi ser at svært mange kommer tidligere enn dette. Dette gir mulighet for å slå av en prat med hverandre og hyggelig samvær. Vi skal prøve å ha kaffe og vafler klar fra kl. 1100. For de som ønsker å komme tidlig – la dette bli hyggetimen vår!

Så skal vi også denne gang ha utlodning. Kaffe/vafler kr. 20,-.

Alle er velkommen. Inviter gjerne venner og kjente. Gratis inngangslodd!

Vel møtt på Gleng onsdag 5. desember

 

Del gjerne innlegget på sosiale medier!

Se alle nyheter