Du kan lett tjene inn medlemskontingenten på medlemsfordeler

Synes du det er dyrt å være medlem av Senior Norge? Da har du mulighet for å tjene inn hele kontingenten og mer til dersom du benytter deg av medlemsfordelene.
Senior Norge Østfold har gjort avtale med flere av sine samarbeidspartnere om rabatt for sine medlemmer på forskjellige tjenester. Benytter du deg av en eller flere av disse tilbudene, vil du se at du har tjent inn hele kontingenten og mer til.

Ett eksempel: – Bestiller du en reise til Kroatia eller Ungarn med Alfareiser, vil du få kr. 750,- i rabatt. Det er kr. 360,- mer enn du betaler i kontingent, og så får du spennende reiser til varmere strøk, hvor du kan handle og spise til gunstige priser.

Et annet eksempel: damen på Borgenhaugen som byttet alarm, benyttet seg av medlemsfordelene våre medlemmer har i Østfold Sikkerhetsservice. Hun sparte kr. 2.000,- i året!

Så kan du benytte tilbudet om 1 times gratis juridisk assistanse. Det kan spare deg både for problemer og unødvendige utgifter.

Er du over 60 og har bundet opp egenkapital i egen bolig, kan du frigjøre kapital ved gunstige Seniorlån hos BN-bank – skreddersydd for seniorer.

Se menylinjen øverst til høyre på førstesiden, trykk på «Fordeler» og du kommer frem til siden med medlemsfordeler!

Opp av sofaen og benytt tilbudene!

 

Del gjerne innlegget på sosiale medier!

Se alle nyheter