En milepel er nådd!

Mandag 29. oktober rundet Senior Norge Østfold en viktig milepel. Da passerte vi 100 000 besøk på nettsiden siden vi startet i april 2015. På disse tre årene har det vært en jevn stigning hvert år. Vi startet med ca. 7 000 besøk i 2015, 12 700 i 2016, 33 700 i 2017 og nå ligger vi an til å få ca. 57 000 besøk i 2018.

Nettsiden har hele tiden vært gjenstand for utvikling og fornying. Vi startet med et par innlegg fra tid til annen, uten at det var noe fast mønster. Etter at redaksjonen ble utvidet med Finn Åsmund Johnsbråten fikk vi mer struktur på siden. Vi etablerte SENIORAVISA med faste oppdateringer hver mandag morgen og vi fikk utvidet antall innlegg til 6 – 8 nye hver uke. Denne regulariteten og utvidet antall innlegg, har utvilsomt betydd mye for den stor økningen i antall besøk.

I starten var det ingen annonser, men vi fant snart ut at dersom vi skulle kunne utvikle vår forening, måtte vi ta nye grep, noe som ble gjort rett før Seniorsaken skiftet navn til Senior Norge. Vi har nå 12 annonsører på årsbasis noe som betyr at foreningen har fått økonomisk handlingsrom. Det er derfor med stor glede at vi registrerer en stor økning i antall besøk. Vi ligger for det meste på 1 200 – 1 500 ukentlige besøk. «All time high» for en enkelt måned er 5.439 besøk!

Det er også med glede vi registrerer at det ser ut som variasjonen i innleggene ser ut til å falle i smak hos leserne. Vi får jevnlig tilbakemeldinger om bra innhold fra lesere ikke bare i Østfold, men fra hele landet, noe som har resultert i flere leserinnlegg, og det tar vi i mot med takk. Vi har nå innledet et samarbeid med Senior Norge Asker noe som innebærer at vi vil komme frem til enda flere lesere.

Redaksjonen vil takke alle leserne for den store interessen. Vi vil bestrebe oss på fortsatt å utvikle nettsiden/SENIORAVISA for å kunne tilby våre lesere et enda bedre produkt. Målet vårt er å være best på seniornyheter!

 

Del gjerne innlegget på sosiale medier!

Se alle nyheter