En sommerhilsen til våre lesere!

Nå er det sol og sommer og de fleste av våre lesere nyter varmen, kanskje den varmeste sommeren siden 1947, men redaksjonen i Senioravisen tar ikke ferie, vi sitter og svetter over PC-ene og skal forsøke å snekre sammen innleggene til kommende mandag.

Vi blir imidlertid godt inspirert av alle de besøk vi har på nettsiden vår, se innlegget 2. juli, hvor vi skriver om et godt 1. halvår, og besøkstrenden ser ut til å fortsette. Noe annet som også gir inspirasjon er tilbakemeldingene om at det er medlemmer i andre lokallag som Asker, Hordaland og Rogaland som også leser Senioravisa vår og som takker for at de har fått et medium som også har interesse for andre distrikter enn Østfold.

Vi setter stor pris på slike tilbakemeldinger og vil oppfordre alle lesere til å komme med innspill/tips om hva som skjer rundt i det ganske land, gjerne med bilde, så skal vi se om vi ikke kan rydde plass til disse. Det er alltid interessant å lese om hva som foregår andre steder også.

Mange reiser på ferie til nye steder i både inn og utland, og da ville det være fint om vi fikk tilsendt reiseskildringer fra disse turene. Innleggene kan sendes til fajohnsbr@hotmail.com eller vestlars@gmail.com eller ostfold@seniornorge.org.

Vi skal forsøke å få ut nyheter alle mandager gjennom hele sommeren og vil derfor sende en varm sommerhilsen til alle våre lesere med ønske om at de vil få en fin og opplevelsesrik sommer.

 

Del gjerne innlegget på sosiale medier!

Se alle nyheter