Foreningsnytt – Fredrikstad

Det har vært medlemsmøte i Solliheimens venner. Vi gjengir referat fra møtet som stod i Fredrikstad Blad den 31. januar.

Solliheimens venner

Medlemsmøte Solliheimens venner 16.01.2018. Regn og slapseføre var ingen hindring for 49 trofaste medlemmer som var møtt opp til årets første møte.

Leder Marit åpnet med å ønske alle godt nytt år, og velkommen, spesielt til Åge Martinsen som skal underholde for oss. Han er populær og stiller alltid opp for oss når vi ringer. Hun hadde gleden av å fortelle at nå blir det medlemsmøte også i juni som mange har spurt om. Hun orienterte også om «Grøtfesten» som blir 8. mai, og at møtene fra nå av begynner kl 18.00.

Årsmøtet er 20. februar, har dere ønsker eller forslag om noe, send dem til oss! Åge starter opp med gamle kjente sanger som vi synger oss med på. «Sleng en slant ut i brønnen», «Blåveispiken» «Barnetro», «Der roser aldri dør» og flere i samme sjanger.  Snart er det tid for bordverset, og de flittige damene i kjøkkenkomiteen serverer smørbrød, Wienerbrød og deilig nykokt kaffe. Det smaker godt, og praten går livlig rundt bordene.

Mange lodd blir solgt. Åge fortsetter med spill og sang. «Jag trodde englarna fanns, «Gullbruna øgon», »Zanzibar»og mange fler. Men tiden går fort og Marit er klar til å foreta trekningen. Som alltid med muntre kommentarer til, og glade vinnere får sine gevinster. Åge får stor takk og klem for fin underholdning. Marit minner oss på årsmøtet i februar, og at det er glatt ute.

Så gå forsiktig! Helt til slutt synger vi som alltid «La oss leve for hverandre» og nok en koselig kveld er over.

Referent Ragnhild Stenli Tindlund

 

Del gjerne innlegget på sosiale medier!

Se alle nyheter