Foreningsnytt – Moss

Vi har i det siste gjengitt referater fra årsmøter som har vært holdt i forskjellige pensjonistforeninger i Østfold. Moss Pensjonistforening har kommet i gang med medlemsmøtene. De har nylig arrangert et hyggemøte med et godt og variert program. Vi gjengir referat fra møtet som stod i Moss Avis tirsdag den 13. mars:

«Referat fra hyggemøte 7. mars 2018. Leder Hildegard åpner møtet, ønsker velkommen fra styret og festkomité, til gamle og nye medlemmer.

Dagsorden ble lest og godkjent. Vi sang: Vandringsvise.

Vi hadde besøk av en representant (Irene Gudvaa) fra Solgården feriested i Spania. Solgården ligger i byen Villajoyosa, som er kjent for sine lange hvite sandstrender.

Byen ligger 30 km fra Alicante, og 10 km fra Benidorm. Solgården åpnet i 1972 og har i dag 5900 gjester i året, på 27 turer pr. år. De chartrer egne fly m/181 plasser. Det er lagt opp til egne turer for utviklingshemmede. Alle flyginger har spesialutdannete helsepersonell og lege om bord. Flyselskapet har sin egen lagde mat.

Det er 500 mål å boltre seg på. På tomten ligger det 7 store hvite hus, med fine leiligheter i flere kategorier.

Det er sansehage, hvor du kan gå turer i fred og ro i fine omgivelser. Stedet har 3 svømmebassenger m/34 grader.

I området er det cafe/restaurant med deilig mat.

Det finnes helseavd., velværeavd., fysioterapi og aromaterapi m/m.  På Solgården er det mange turmuligheter og aktiviteter, det hender til og med at Hanne Krogh stikker innom og underholder.

Ved avreise på flyplassen får du hjelp til innsjekking, legger den på transportbåndet, så ser du den ikke før du kommer på rommet ditt. Dette opplever du tur/retur.

Solgården har samarbeidsavtale med Pensjonistforbundet, så her er det rabatter i tiden 20 11 18 – 26 02 19.

Torbjørn Visjø fra Moss Pensjonistforenings sangkor fortalte litt om deres aktiviteter. I løpet av året underholder de på flere eldresenter med sin fine sang. Lørdag 17. mars er det underholdning i Frikirken med flere kor. Medvirkende er Margrethe Ek.

mandag kl. 10.30 – 11.30 i Arena. Det blir så servering av husets snitter kaffe/te. Det smaker godt.

VI TO spilte så opp med sin musikk, og det var mange som tok seg en svingom, her var det flott stemning.

Det var en fullsatt sal med, mange nye ansikter, 20 stk av disse meldte seg inn.Flott. Kari takket for fint loddsalg, takket alle velkommen tilbake neste gang som er onsdag 4. april kl 1500 i Samfunnsalen.

Det blir utlodning av 50 blomster.

 

Kari E. Ernø

Sekr. Moss Pensjonistforening»

 

Del gjerne innlegget på sosiale medier!

Se alle nyheter