Innbydelse til åpent møte

Velferdsteknologi i Sarpsborg – hva har hendt siden sist?

SENIOR NORGE Østfold inviterer til åpent møte i Glenghuset i Sarpsborg, onsdag 7. november kl. 1200 – 1400. Temaet denne gang er innføring av velferdsteknologi i Sarpsborg. Vi fikk for vel et år siden presentert hvilke planer og mål kommunene da hadde.

Foredragsholder denne gangen vil være Mona Kristoffersen i Sarpsborg kommune.

Innføring av velferdsteknologi er et av tiltakene kommunene iverksetter for å rasjonalisere, vinne kapasitet bedre servicen og hjemmeboende eldres sikkerhet.

Vi vil høre hva kommunen har gjennomført av tiltak i det året som har gått, hva som står tilbake og hvordan veien videre ser ut. Hva har de lykkes bra med og hvordan opplever de eldre den nye teknologien. Er det noen som vegrer seg? Blir det mer rom for omsorg?

Vi regner med det blir god anledning til spørsmål og svar.

Så skal vi også denne gangen ha underholdning. Det kommer noen av Floa-guttane og spiller fin musikk for oss. Og så kan det jo hende at Øivind Darum har et eller annet dikt på lager!

Som vanlig blir det hyggelig samvær, kaffe/vafler kr.20,- og utlodning!

Vi har fått mange nye medlemmer i år og ønsker disse spesielt velkommen. For øvrig er alle velkommen. Inviter gjerne med venner og kjente! Fri entre gratis inngangslodd!

Vel møtt på Gleng onsdag 7. november

 

Del gjerne innlegget på sosiale medier!

Se alle nyheter