ISFRITT – Unngå fallulykker i vinter !

Kulden kom i år også, og det var «som julekvelden på kjerringa», vi var ikke forberedt i år heller, men det finnes håp for glatte innganger og trapper, og det beste – du slipper å måke snø og banke is.

En av Senioravisas trofaste annonsører, ISFRITT, har løsningen som mange skulle ønske seg, kanskje blir det årets julegave? De kan levere sklisikre gummimatter med innebygde varmekabler for både gangveier og trapper. Mattene kan sammenkobles og tilpasser nesten alle mulige forhold.

Gründer og daglig leder Henning Femtehjell kan fortelle at etter han fikk ideen til gummimattene i 2007 har det vært en rivende utvikling. i 2015 hadde de en omsetning på 1,4 millioner og i år ligger de an til å runde 8 millioner. De har også flyttet fra relativt trange lokaler med lager i Halden til nye lyse og tidsriktige kontorer i Dikeveien på Rolvsøy og med lager i Rakkestad, hvorfra alle produkter blir utlevert fra.

Vi er veldig opptatt av kvalitet i alle ledd, sier Henning. Selv om vi har hatt sterk vekst de siste årene, ønsker vi fortsatt å ha full kontroll på alt fra produksjon til salg. Nå har vi også fått Nemko godkjenning på alle produktene, noe som vi føler som et ekstra kvalitetsstempel.

 

Del gjerne innlegget på sosiale medier!

Se alle nyheter