Krogsveen eiendomsmegling – nye tjenester

De som har flyttet en eller flere ganger, vil ha erfart at det ikke bare er å låse igjen og forlate den gamle boligen og låse seg inn i den nye. Dette er en krevende prosess såvel fysisk som psykisk. Det er en masse ting som ligger i prosessen fra man begynner med salget av den bolig man sitter i til man har flyttet inn i den nye. Og så har man en restitusjonsperiode etter at man har flyttet inn. Man har gjerne et behov for «å ta seg igjen»

Krogsveen utvider nå sitt tilbud til boligkjøperne. Så langt har de hovedsakelig vært til stede ved salg og utleie av bolig, men i fremtiden vil de satse på å følge kundene gjennom alle fasene av det å eie bolig. Kundene drømmer, kjøper, leier, flytter, pusser opp, bygger på, leier ut, selger og starter på nytt.

Yngre og eldre har forskjellige prioriteter. Yngre kjøper gjerne hus med nærhet til barnehage og skole, mens de eldre kjøper leilighet. Det som betyr mest for de eldre er lettstelte leiligheter med heis til garasje i kjelleren og nærhet til butikker og offentlige tjenester.

Krogsveen vil gjøre det enklere for kundene å flytte. De satser på å kunne tilby kundene forskjellige tjenester som har tilknytning til salg, kjøp og flyttingsprosessen. Aktuelle tjenester er visningsvask, flytningsvask, flyttehjelp og lagringstjenester. Det siste kan gjelde lagring før avhending eller salg av møbler, utstyr og gjenstander man ikke får plass til i den nye boligen. Dette gjelder ofte de som flytter fra hus til leilighet.

– Kundene kan kjøpe utvalgte tjenester eller (hele pakken) tjenestene. Samarbeidspartnerne sender sine regninger til Krogsveen som samler disse og legger de inn i sluttoppgjøret med kunden. Enkelt og greit!

Mange vil nok fortsatt gjøre mesteparten av jobben selv, men de vil sitte igjen med hele ansvaret for kvaliteten på den jobben som utføres. Det er denne del av flytteprosessen Krogsveen kan tilby med garanti – altså de som tar hånd om eventuelle reklamasjoner.

Eldre som skal selge, kjøpe nytt og flytte, bør spørre seg selv om de har krefter til å organisere og utføre hele flytteprosessen. Det kan bli en tyngre belastning såvel psykisk som fysisk. Da kan det være bedre å kjøpe hele pakken med tjenester og nyte starten i den nye boligen i uthvilt tilstand i trygghet om at hele prosessen er vel gjennomført.

Krogsveens ambisjoner er å skape «verdens enkleste boligreise» – et flott pakketilbud!

 

Del gjerne innlegget på sosiale medier!

Se alle nyheter