LESERINNLEGG – et nytt skritt fremover!

SENIORAVISA som vi gir ut på våre nettsider hver mandag, er vårt viktigste medium, for å få ut informasjon om vår forening og vår virksomhet til et bredt publikum – til våre medlemmer og til andre interesserte. Vi vil at SENIORAVISA skal være et felles forum for seniorer og som gir mulighet for meningsutveksling og debatt.

SENIORAVISA skal inneholde alt mulig aktuelt stoff som er relevant for seniorer – seniorers rettigheter i arbeidslivet, aldersdiskriminering, helse- og omsorg, pensjon og trygd m.m. Så vil vi samtidig synliggjøre mennesker som har en eller annen rolle som er relevant for vår virksomhet.

Vårt aviskonsept har blitt godt mottatt. Vi har fortsatt en sterk besøksutvikling. Vi har hatt besøk pr. uke på over 1.600, over 5.000 pr. måned og vi kommer sannsynligvis til å passere 60.000 pr. år i løpet av inneværende år. Dette er bra, men vi tror at vårt potensiale ligger høyere enn dette. Vi når for øvrig langt ut over vår egen medlemsmasse.

Vårt målområde er Østfold, men vi har etter hvert fått lesere og kontakter over det ganske land – og også noen fra utlandet – som følger vår virksomhet gjennom Senioravisa. Vi har også fått henvendelser fra andre lokallag i SENIOR NORGE som gir uttrykk for at de synes det er fint at SENIORAVISA er tilgjengelig for deres medlemmer. Vi kan ikke være erstatning for magasinet «SENIOR» som er lagt ned. Men vi kan tilby noe «SENIOR» ikke kunne tilby – kjappe nyhetsinnlegg hver eneste uke!

Vi er bevisst om at vi hele tiden må produsere stoff som er aktuelt og interessant for våre lesere. Derfor ser vi oss stadig om etter utviklingsmuligheter både når det gjelder form og innhold. Våre lesere vil ha sett at vi i den senere tid har hatt flere innlegg om data og våre satsinger på dette området. Her kommer mer etter hvert.

Så har vi sett betydningen av å få inn informasjoner fra forskjellige saksområder og fra forskjellige deler av landet. På denne måte vil våre lesere kunne få med seg hva seniorer i andre deler av landet er opptatt av og bli kjent for hverandre og med hverandre.

Vi er i ferd med å etablere kontakter «landet rundt» for at de skal kunne gi uttrykk for meninger og synspunkter og formidle informasjon om lokale forhold i leserinnlegg til SENIORAVISA. Vi har også tidligere hatt inne leserinnlegg, men vil nå gjøre mer ut av det.

Nylige leserinnlegg: 16. juli «Drøftinger med regjeringen» (Stig Klingstedt), 23. juli «Ufrivillig deltid i helsesektoren» (Per W. Jensen) og den 30. juli, denne utgave av SENIORAVISA, «Informasjon om Senior Norge Hordaland» (Odd Himle). Mer kommer ut over høsten – dere får følge med.

Leserinnleggene blir tatt inn på førstesiden sammen med andre nye innlegg og kommer også inn på «nyheter». Et leserinnlegg vil være merket med f.eks.: «av Finn Åsmund Johnsbråten |  i Leserinnlegg |» i toppen av innlegget. Trykker du på «Leserinnlegg», vil du få frem alt som er merket med leserinnlegg.

Her kan alle bidra! Send oss gjerne noen ord pr. Epost til Arne Vestergaard Larsen, vestlars@gmail.com eller til Finn Åsmund Johnsbråten fajohnsbr@hotmail.com

 

Del gjerne innlegget på sosiale medier!

Se alle nyheter